A A LONGIN SERVICE

Contactgegevens A A LONGIN SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A A LONGIN SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A A LONGIN SERVICE

Regio (region): Beerse, België

Adres (address): Bisschopslaan 71,2340, België

Telefoon (phone): 03 226 34 56; 014 61 19 77; 015 52 09 97; 0800 944 50 03 226 34 56; 014 61 19 77; 015 52 09 97; 0800 944 50

Fax (fax): 0800 133 43; 014 61 35 26 0800 133 43; 014 61 35 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A A LONGIN SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A A LONGIN SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A A LONGIN SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A A LONGIN SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A A LONGIN SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A A LONGIN SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A A LONGIN SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A A LONGIN SERVICE
Products information A A LONGIN SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE02173065185
Ondernemingsnummer: 7789001464
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A A LONGIN SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A A LONGIN SERVICE
(Get full report from official database of BE for A A LONGIN SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A A LONGIN SERVICE
Addition kinds of activities for A A LONGIN SERVICE

2047. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
354201. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
16229903. Tunnelbouw | Tunnel construction
24490201. Vaten: hout, gecoördineerd | Barrels: wood, coopered
26310306. Setup boxboard | Setup boxboard
42260103. Whisky warehousing | Whiskey warehousing

Werken bij A A LONGIN SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A A LONGIN SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A A LONGIN SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A A LONGIN SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Gent (Gent en Lochristi) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Voedingsdeskundige - orthomoleculair therapeut (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezondheids-en fitnesscentrum regio Wervik zoeken wij een voedingsdeskundige met kennis orthomoleculaire therapie. Je zal ingezet worden als voedingsdeskundige waarbij je heel persoonlijk (one-to-one) te werk zal gaan met de klanten. Je geeft hen advies, beantwoordt hun vragen en stelt schema's op. Daarnaast zal je ook soms in de winkel staan en daar de klanten advies geven, afrekenen, ...

  • monteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk actief in elektrotechnische installaties, sanitair- en constructiewerken zijn we op zoek naar een hulpmonteur geen hoogtevrees hebben, Vca attest is een pluspunt! ervaring met zonnepanelen, sanitair, onderhoud van machines is een Pluspunt! ervaring in het monteren van constructiewerken, montagewerken is een MUST! na interim kans op vast  

  • Stukadoor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Machine arbeider in revisiebedrijf (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: GROSEMANS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van metaalbewerkings machines,revisie brandstof motoren Boor en slijp machines Bewerken van cilinderkoppen

  • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

  • Logopedist (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

Zoek naar antwoorden van A A LONGIN SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of A A LONGIN SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A A LONGIN SERVICE. Laat een reactie achter voor A A LONGIN SERVICE. A A LONGIN SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A A LONGIN SERVICE. Leave a respond for A A LONGIN SERVICE. A A LONGIN SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A A LONGIN SERVICE op de google maps. Adres en contacten A A LONGIN SERVICE
Location of A A LONGIN SERVICE on the google maps. Address and contacts of A A LONGIN SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come A A LONGIN SERVICE A A LONGIN SERVICE: Duque E | De Visu Digital Document Design SPRL | Entre Rêves et Réalité SPRL | De Palm Confiserie N.V. | Quasar S.A

Other related companies as A A LONGIN SERVICE: Duque E | De Visu Digital Document Design SPRL | Entre Rêves et Réalité SPRL | De Palm Confiserie N.V. | Quasar S.A

A A LONGIN SERVICE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Beerse, België. De volledige naam van het bedrijf is A A LONGIN SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02173065185. Het bedrijf A A LONGIN SERVICE bevindt zich op het adres: Bisschopslaan 71,2340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 155,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A A LONGIN SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A A LONGIN SERVICE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A A LONGIN SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A A LONGIN SERVICE, openstaande posities, locatie van A A LONGIN SERVICE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A A LONGIN SERVICE is a company, that was registered 2010 in Beerse region, Belgium. Full name of company is A A LONGIN SERVICE, company assigned to the tax number BE02173065185. The company A A LONGIN SERVICE is located at the address: Bisschopslaan 71,2340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 155,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A A LONGIN SERVICE were not found.
The main activity of A A LONGIN SERVICE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A A LONGIN SERVICE is not available. You also can look at reviews of A A LONGIN SERVICE, open positions, location of A A LONGIN SERVICE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A A LONGIN SERVICE, Beerse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A A LONGIN SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A A LONGIN SERVICE, Beerse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A A LONGIN SERVICE, employees, financial statistics.