Epinoches (Les)

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Epinoches (Les)
Private companiesFood Stores • Epinoches (Les)

Contactgegevens Epinoches (Les): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Epinoches (Les): address, phone, fax, email, website, opening hours

Epinoches (Les)

Regio (region): Bouillon, België

Adres (address): Faubourg de France 29,6830, België

Telefoon (phone): 061 25 68 78 061 25 68 78

Fax (fax): 061 25 68 88 061 25 68 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Epinoches (Les): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Epinoches (Les)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Epinoches (Les)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Epinoches (Les), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Epinoches (Les). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Epinoches (Les), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Epinoches (Les). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Epinoches (Les)
Products information Epinoches (Les)

BTW identificatienummer (tax): BE04916625976
Ondernemingsnummer: 7505828857
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 269,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Epinoches (Les) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Epinoches (Les)
(Get full report from official database of BE for Epinoches (Les))

Aanvulling soorten activiteiten voor Epinoches (Les)
Addition kinds of activities for Epinoches (Les)

495303. Niet-gevaarlijke afvalverwijderingsplaatsen | Nonhazardous waste disposal sites
02790102. Zijde (ruwe) productie en zijderworm boerderij | Silk (raw) production and silkworm farm
50130117. Veiligheidsriemen | Seat belts
87489905. Milieuconsultant | Environmental consultant
95319900. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec

Werken bij Epinoches (Les): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Epinoches (Les): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Epinoches (Les). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Epinoches (Les). Looking for open vacancies in other companies

  • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

  • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van Epinoches (Les) in sociale netwerken
Look for responds of Epinoches (Les) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Epinoches (Les). Laat een reactie achter voor Epinoches (Les). Epinoches (Les) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Epinoches (Les). Leave a respond for Epinoches (Les). Epinoches (Les) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Epinoches (Les) op de google maps. Adres en contacten Epinoches (Les)
Location of Epinoches (Les) on the google maps. Address and contacts of Epinoches (Les)

Andere gerelateerde bedrijven als come Epinoches (Les) Epinoches (Les): GOM-West-Vlaanderen | FORD-VAN ROYEN nv | MERSCH A & Co SA | Anc Ets Vitess'ke SA | Gravity

Other related companies as Epinoches (Les): GOM-West-Vlaanderen | FORD-VAN ROYEN nv | MERSCH A & Co SA | Anc Ets Vitess'ke SA | Gravity

Epinoches (Les) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Bouillon, België. De volledige naam van het bedrijf is Epinoches (Les), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04916625976. Het bedrijf Epinoches (Les) bevindt zich op het adres: Faubourg de France 29,6830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 269,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Epinoches (Les) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Epinoches (Les) is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Epinoches (Les) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Epinoches (Les), openstaande posities, locatie van Epinoches (Les) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Epinoches (Les) is a company, that was registered 2004 in Bouillon region, Belgium. Full name of company is Epinoches (Les), company assigned to the tax number BE04916625976. The company Epinoches (Les) is located at the address: Faubourg de France 29,6830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 269,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Epinoches (Les) were not found.
The main activity of Epinoches (Les) is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Epinoches (Les) is not available. You also can look at reviews of Epinoches (Les), open positions, location of Epinoches (Les) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Epinoches (Les), Bouillon: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Epinoches (Les), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Epinoches (Les), Bouillon: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Epinoches (Les), employees, financial statistics.