ABYSS PLONGEE

Contactgegevens ABYSS PLONGEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABYSS PLONGEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABYSS PLONGEE

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue de Joie 5,4000, België

Telefoon (phone): 04 223 00 87 04 223 00 87

Fax (fax): 04 229 59 80 04 229 59 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABYSS PLONGEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABYSS PLONGEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABYSS PLONGEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABYSS PLONGEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABYSS PLONGEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABYSS PLONGEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABYSS PLONGEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABYSS PLONGEE
Products information ABYSS PLONGEE

BTW identificatienummer (tax): BE07704956054
Ondernemingsnummer: 5064666748
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ABYSS PLONGEE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABYSS PLONGEE
(Get full report from official database of BE for ABYSS PLONGEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABYSS PLONGEE
Addition kinds of activities for ABYSS PLONGEE

016100. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
359900. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
33539902. Platen, aluminium | Plates, aluminum
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
35230202. Ploegen, landbouw: schijf, schimmel, beitel, listers, enz. | Plows, agricultural: disc, moldboard, chisel, listers, etc.
35419910. Numerisch gecontroleerde metalen snijwerktuigen | Numerically controlled metal cutting machine tools
35450312. Diamant dressing en wielverhinderende bijlagen | Diamond dressing and wheel crushing attachments
38230420. Zenders van procesvariabelen, stand. | Transmitters of process variables, stand. signal conversion
80999909. Orgelbank | Organ bank
86319903. Vakbond | Labor union

Werken bij ABYSS PLONGEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABYSS PLONGEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABYSS PLONGEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABYSS PLONGEE. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (KORTRIJK) (m/v/x) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: B.P.P.

    Type: Leercontract

    Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

Zoek naar antwoorden van ABYSS PLONGEE in sociale netwerken
Look for responds of ABYSS PLONGEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABYSS PLONGEE. Laat een reactie achter voor ABYSS PLONGEE. ABYSS PLONGEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABYSS PLONGEE. Leave a respond for ABYSS PLONGEE. ABYSS PLONGEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABYSS PLONGEE op de google maps. Adres en contacten ABYSS PLONGEE
Location of ABYSS PLONGEE on the google maps. Address and contacts of ABYSS PLONGEE

Andere gerelateerde bedrijven als come ABYSS PLONGEE ABYSS PLONGEE: ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC | Key Job SA | Compass NV | Beeckman N.V. | King s group

Other related companies as ABYSS PLONGEE: ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC | Key Job SA | Compass NV | Beeckman N.V. | King s group

ABYSS PLONGEE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is ABYSS PLONGEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07704956054. Het bedrijf ABYSS PLONGEE bevindt zich op het adres: Rue de Joie 5,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 233,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ABYSS PLONGEE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABYSS PLONGEE is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABYSS PLONGEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABYSS PLONGEE, openstaande posities, locatie van ABYSS PLONGEE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABYSS PLONGEE is a company, that was registered 1994 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is ABYSS PLONGEE, company assigned to the tax number BE07704956054. The company ABYSS PLONGEE is located at the address: Rue de Joie 5,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 233,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ABYSS PLONGEE were not found.
The main activity of ABYSS PLONGEE is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ABYSS PLONGEE is not available. You also can look at reviews of ABYSS PLONGEE, open positions, location of ABYSS PLONGEE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABYSS PLONGEE, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABYSS PLONGEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABYSS PLONGEE, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABYSS PLONGEE, employees, financial statistics.