W.I.P.A. SPRL

Contactgegevens W.I.P.A. SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.I.P.A. SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.I.P.A. SPRL

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Zijdeweverijstraat 54,1190, België

Telefoon (phone): 02 378 41 25 02 378 41 25

Fax (fax): 02 378 41 24 02 378 41 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.I.P.A. SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.I.P.A. SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.I.P.A. SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.I.P.A. SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.I.P.A. SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.I.P.A. SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.I.P.A. SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.I.P.A. SPRL
Products information W.I.P.A. SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02765502929
Ondernemingsnummer: 5679901123
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 369,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in W.I.P.A. SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.I.P.A. SPRL
(Get full report from official database of BE for W.I.P.A. SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.I.P.A. SPRL
Addition kinds of activities for W.I.P.A. SPRL

239401. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
808200. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
02590000. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
27590801. Decals: drukwerk, nsk | Decals: printing, nsk
35230114. Aardappel graafmachines, oogstmachines en planters | Potato diggers, harvesters, and planters
51360000. Herenkleding | Men's and boy's clothing
73190301. Sky schrijven | Sky writing

Werken bij W.I.P.A. SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.I.P.A. SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.I.P.A. SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.I.P.A. SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Technisch medewerker productie (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

  • R&D chemist (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Visionpoint

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren dat actief is in de chemische sector is Visionpoint op zoek naar een R&D chemist. Wat zijn jouw taken? Je vervult een belangrijke rol in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten Je zorgt voor de wetenschappelijke ondersteuning van onderzoeksprojecten Je werkt in dagdienst en rapporteert aan de R&D directeur

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

    Regio: BROECHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Accountant - Hoofdkantoor Pizza Hut (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Leveranciersboekhouding: dagelijkse boekhoudverrichtingen, inboeken van in- en uitgaande facturen) Bijhouden financiële dagboeken Opmaken klantenfacturen Controle van de correcte toepassing van de financiële procedures.

  • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van W.I.P.A. SPRL in sociale netwerken
Look for responds of W.I.P.A. SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.I.P.A. SPRL. Laat een reactie achter voor W.I.P.A. SPRL. W.I.P.A. SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.I.P.A. SPRL. Leave a respond for W.I.P.A. SPRL. W.I.P.A. SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.I.P.A. SPRL op de google maps. Adres en contacten W.I.P.A. SPRL
Location of W.I.P.A. SPRL on the google maps. Address and contacts of W.I.P.A. SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come W.I.P.A. SPRL W.I.P.A. SPRL: Elva BVBA | Brussels Lof | Nijs Gebr NV | New I.S.A. Group | ASTP NV

Other related companies as W.I.P.A. SPRL: Elva BVBA | Brussels Lof | Nijs Gebr NV | New I.S.A. Group | ASTP NV

W.I.P.A. SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is W.I.P.A. SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765502929. Het bedrijf W.I.P.A. SPRL bevindt zich op het adres: Zijdeweverijstraat 54,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 369,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in W.I.P.A. SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van W.I.P.A. SPRL is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.I.P.A. SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.I.P.A. SPRL, openstaande posities, locatie van W.I.P.A. SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

W.I.P.A. SPRL is a company, that was registered 2006 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is W.I.P.A. SPRL, company assigned to the tax number BE02765502929. The company W.I.P.A. SPRL is located at the address: Zijdeweverijstraat 54,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 369,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in W.I.P.A. SPRL were not found.
The main activity of W.I.P.A. SPRL is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of W.I.P.A. SPRL is not available. You also can look at reviews of W.I.P.A. SPRL, open positions, location of W.I.P.A. SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.I.P.A. SPRL, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.I.P.A. SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.I.P.A. SPRL, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.I.P.A. SPRL, employees, financial statistics.