Vrancken BVBA

Contactgegevens Vrancken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vrancken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vrancken BVBA

Regio (region): Lubbeek (Linden), België

Adres (address): Zoutrootjesstraat 4,3210, België

Telefoon (phone): 016 62 10 54 016 62 10 54

Fax (fax): 016 62 21 01 016 62 21 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vrancken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vrancken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vrancken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vrancken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vrancken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vrancken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vrancken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vrancken BVBA
Products information Vrancken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03348052978
Ondernemingsnummer: 1728393554
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 793,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vrancken BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vrancken BVBA
(Get full report from official database of BE for Vrancken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vrancken BVBA
Addition kinds of activities for Vrancken BVBA

794802. Race track operatie | Race track operation
13110102. Productie van aardgas | Natural gas production
35859902. Snowmaking machines | Snowmaking machinery
36310102. Elektrische banden, huishoudelijk | Electric ranges, domestic
38410301. Geweren, voor het opdrijven van hypodermica in dieren | Rifles, for propelling hypodermics into animals
73590102. Verhuur van vloeren onderhoud apparatuur | Floor maintenance equipment rental
86519902. Politieke campagne organisatie | Political campaign organization

Werken bij Vrancken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vrancken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vrancken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vrancken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • Natuursteenbewerker (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ravels zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker Je bent vertrouwd met het afwerken van maatwerk in natuursten. Je staat in voor zagen, lijmen, uitsparingen maken, polijsten, ...

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nerem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT SEPTEMBER: Magazijnier M/V (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij op zoek naar extra studenten tijdens de maand september. Samen met de techniekers zal je de camionettes inventariseren. Je kijkt na of alle nodige stukken erin zitten en telt na. VG.943/buosa

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • (Master) Franchisenemer City Hub (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    City Hub staat voor opslag, groene stadsdistributie en kantoorruimteverhuur en mikt zowel op de zakelijke als op de privémarkt. Een succesformule in Nederland die hoge ogen gooit. Gestart in Roermond vorig jaar en al meteen rendabel, is nu ook een 2e en 3e Hub in Amsterdam operationeel. Voor België zoeken we voor City Hub naar een master of een eerste pilot franchisenemer. Een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit met een sterk businessmodel, in een markt in volle beweging. Hebt u een pand met minstens 1500 m² vloeroppervlakte aan de rand van de stad, of wenst u uw eigen zaak te starten, kijk dan zeker naar City Hub!

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

Zoek naar antwoorden van Vrancken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vrancken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vrancken BVBA. Laat een reactie achter voor Vrancken BVBA. Vrancken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vrancken BVBA. Leave a respond for Vrancken BVBA. Vrancken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vrancken BVBA op de google maps. Adres en contacten Vrancken BVBA
Location of Vrancken BVBA on the google maps. Address and contacts of Vrancken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vrancken BVBA Vrancken BVBA: Actionet | Chalet NV | Fiers NV | IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA | P.V.C. Boringen BVBA

Other related companies as Vrancken BVBA: Actionet | Chalet NV | Fiers NV | IDEAL DEMENAGEMENTS-TRANSPORTS SA | P.V.C. Boringen BVBA

Vrancken BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Lubbeek (Linden), België. De volledige naam van het bedrijf is Vrancken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03348052978. Het bedrijf Vrancken BVBA bevindt zich op het adres: Zoutrootjesstraat 4,3210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 793,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vrancken BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vrancken BVBA is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vrancken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vrancken BVBA, openstaande posities, locatie van Vrancken BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vrancken BVBA is a company, that was registered 1985 in Lubbeek (Linden) region, Belgium. Full name of company is Vrancken BVBA, company assigned to the tax number BE03348052978. The company Vrancken BVBA is located at the address: Zoutrootjesstraat 4,3210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 793,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vrancken BVBA were not found.
The main activity of Vrancken BVBA is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vrancken BVBA is not available. You also can look at reviews of Vrancken BVBA, open positions, location of Vrancken BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vrancken BVBA, Lubbeek (Linden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vrancken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vrancken BVBA, Lubbeek (Linden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vrancken BVBA, employees, financial statistics.