BAYARD BELGUIM BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • BAYARD BELGUIM BVBA
Private companiesPersonal Services • BAYARD BELGUIM BVBA

Contactgegevens BAYARD BELGUIM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAYARD BELGUIM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAYARD BELGUIM BVBA

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Paleisstraat 7,8500, België

Telefoon (phone): 056 21 12 39; 0476 49 96 44; 09 372 61 70; 0486 25 90 72; 0495 51 56 56; 0495 68 91 94; 0472 25 80 81; 0474 26 04 04; 0477 77 56 14; 0477 75 56 14; 0486 53 68 58; 0475 51 99 93; 0495 50 74 44 056 21 12 39; 0476 49 96 44; 09 372 61 70; 0486 25 90 72; 0495 51 56 56; 0495 68 91 94; 0472 25 80 81; 0474 26 04 04; 0477 77 56 14; 0477 75 56 14; 0486 53 68 58; 0475 51 99 93; 0495 50 74 44

Fax (fax): 056 21 88 82 056 21 88 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAYARD BELGUIM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAYARD BELGUIM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAYARD BELGUIM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAYARD BELGUIM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAYARD BELGUIM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAYARD BELGUIM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAYARD BELGUIM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAYARD BELGUIM BVBA
Products information BAYARD BELGUIM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03916046142
Ondernemingsnummer: 2564453125
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BAYARD BELGUIM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAYARD BELGUIM BVBA
(Get full report from official database of BE for BAYARD BELGUIM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAYARD BELGUIM BVBA
Addition kinds of activities for BAYARD BELGUIM BVBA

232100. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
399600. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
24310703. Trellises, hout | Trellises, wood
27590801. Decals: drukwerk, nsk | Decals: printing, nsk
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
37959900. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
39999908. Bureau pads, behalve papier | Desk pads, except paper

Werken bij BAYARD BELGUIM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAYARD BELGUIM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAYARD BELGUIM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAYARD BELGUIM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

  • Shuttlechauffeur CE Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma te Zwevegem zoekt een chauffeur CE voor pendeltransport. Je werkt in ploegsysteem (5u - 13u of 13u - 21u) Je rijdt gemiddeld 22x heen en weer , dus een ganse dag op en af rijden schrikt jou niet af. Je moet ook telkens de oplegger aan- en afpikken en de baches open en dicht doen.

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Chauffeur CE (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERVOER HOUSSIN

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor transport met kipper. Transport van zand,, steenslag, asfalt, ...

  • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

  • PROJECTINGENIEUR MACHINEBOUW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen naar het idee van de klant in onderling overleg en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren, wat de job heel gevarieerd houdt.

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van BAYARD BELGUIM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BAYARD BELGUIM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAYARD BELGUIM BVBA. Laat een reactie achter voor BAYARD BELGUIM BVBA. BAYARD BELGUIM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAYARD BELGUIM BVBA. Leave a respond for BAYARD BELGUIM BVBA. BAYARD BELGUIM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAYARD BELGUIM BVBA op de google maps. Adres en contacten BAYARD BELGUIM BVBA
Location of BAYARD BELGUIM BVBA on the google maps. Address and contacts of BAYARD BELGUIM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BAYARD BELGUIM BVBA BAYARD BELGUIM BVBA: Kellers G | M.T.A. SPRL | A @Horizon.be | Ages BVBA | Carrelli A

Other related companies as BAYARD BELGUIM BVBA: Kellers G | M.T.A. SPRL | A @Horizon.be | Ages BVBA | Carrelli A

BAYARD BELGUIM BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is BAYARD BELGUIM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03916046142. Het bedrijf BAYARD BELGUIM BVBA bevindt zich op het adres: Paleisstraat 7,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BAYARD BELGUIM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAYARD BELGUIM BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAYARD BELGUIM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAYARD BELGUIM BVBA, openstaande posities, locatie van BAYARD BELGUIM BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BAYARD BELGUIM BVBA is a company, that was registered 1986 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is BAYARD BELGUIM BVBA, company assigned to the tax number BE03916046142. The company BAYARD BELGUIM BVBA is located at the address: Paleisstraat 7,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BAYARD BELGUIM BVBA were not found.
The main activity of BAYARD BELGUIM BVBA is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BAYARD BELGUIM BVBA is not available. You also can look at reviews of BAYARD BELGUIM BVBA, open positions, location of BAYARD BELGUIM BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAYARD BELGUIM BVBA, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAYARD BELGUIM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAYARD BELGUIM BVBA, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAYARD BELGUIM BVBA, employees, financial statistics.