AQUACARE

Contactgegevens AQUACARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AQUACARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AQUACARE

Regio (region): Herk-de-Stad, België

Adres (address): Industrieweg 1026,3540, België

Telefoon (phone): 013 55 17 01; 0800 915 51 013 55 17 01; 0800 915 51

Fax (fax): 013 55 29 36 013 55 29 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AQUACARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AQUACARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AQUACARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AQUACARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AQUACARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AQUACARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AQUACARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AQUACARE
Products information AQUACARE

BTW identificatienummer (tax): BE05646667480
Ondernemingsnummer: 8536895751
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 761,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AQUACARE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AQUACARE
(Get full report from official database of BE for AQUACARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AQUACARE
Addition kinds of activities for AQUACARE

352400. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
20320303. Bouillon, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
22530400. Jurken en rokken | Dresses and skirts
33169901. Bars, staal, koud afgewerkt, van gekocht warmgewalst | Bars, steel, cold finished, from purchased hot-rolled
36210107. Motorbehuizingen | Motor housings
50949904. Pearls | Pearls
51729905. Petroleummakelaars | Petroleum brokers
51990306. Tropische vis | Tropical fish
76991000. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services
79220302. Burlesque bedrijf | Burlesque company

Werken bij AQUACARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AQUACARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AQUACARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AQUACARE. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Ruiselede,dringend! (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OUDENBURG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • Calculator - Kennis Zonnepanelen (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevende onderneming actief in hernieuwbare energieoplossingen, rekruteren we momenteel een gedreven technische bediende de opvolging van projecten met zonnepanelen. Jouw takenpakket: - Je analyseert de vraag van de klant (eventueel hun plannen). Aan de hand daarvan maakt je een correcte offerte op. - Je rekent offertes uit en staat in voor de uitwerking en opvolging daarvan. - Je vraagt tijdig offertes aan bij diverse leveranciers en selecteert de juiste materialen, de plaats en de installatietijden. - Je behaalt de vooropgestelde doelstellingen (deadline, budget, techniciteit). - Je kan gemaakte calculaties toelichten en motiveren. - Indien er een kleine herstelling moet gebeuren bij klanten, ben je bereid om deze te gaan oplossen.

  • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

Zoek naar antwoorden van AQUACARE in sociale netwerken
Look for responds of AQUACARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AQUACARE. Laat een reactie achter voor AQUACARE. AQUACARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AQUACARE. Leave a respond for AQUACARE. AQUACARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AQUACARE op de google maps. Adres en contacten AQUACARE
Location of AQUACARE on the google maps. Address and contacts of AQUACARE

Andere gerelateerde bedrijven als come AQUACARE AQUACARE: Auto-Recup-Jean | A.A.S. | Agila NV | Laurent S.P.R.L. | Van Doorslaer B.V.B.A.

Other related companies as AQUACARE: Auto-Recup-Jean | A.A.S. | Agila NV | Laurent S.P.R.L. | Van Doorslaer B.V.B.A.

AQUACARE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Herk-de-Stad, België. De volledige naam van het bedrijf is AQUACARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05646667480. Het bedrijf AQUACARE bevindt zich op het adres: Industrieweg 1026,3540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 761,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AQUACARE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AQUACARE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AQUACARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AQUACARE, openstaande posities, locatie van AQUACARE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AQUACARE is a company, that was registered 2017 in Herk-de-Stad region, Belgium. Full name of company is AQUACARE, company assigned to the tax number BE05646667480. The company AQUACARE is located at the address: Industrieweg 1026,3540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 761,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AQUACARE were not found.
The main activity of AQUACARE is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AQUACARE is not available. You also can look at reviews of AQUACARE, open positions, location of AQUACARE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AQUACARE, Herk-de-Stad: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AQUACARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AQUACARE, Herk-de-Stad: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AQUACARE, employees, financial statistics.