I.B.T.A.M. SPRLU

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • I.B.T.A.M. SPRLU

Contactgegevens I.B.T.A.M. SPRLU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.B.T.A.M. SPRLU: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.B.T.A.M. SPRLU

Regio (region): MONTIGNIES-SUR-SAMBRE, België

Adres (address): R TRIEU KAISIN 42,6061, België

Telefoon (phone): 071 70 30 90; 0475 51 62 36 071 70 30 90; 0475 51 62 36

Fax (fax): 071 31 18 52 071 31 18 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.B.T.A.M. SPRLU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.B.T.A.M. SPRLU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.B.T.A.M. SPRLU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.B.T.A.M. SPRLU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.B.T.A.M. SPRLU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.B.T.A.M. SPRLU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.B.T.A.M. SPRLU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.B.T.A.M. SPRLU
Products information I.B.T.A.M. SPRLU

BTW identificatienummer (tax): BE07573944091
Ondernemingsnummer: 3152770996
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in I.B.T.A.M. SPRLU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.B.T.A.M. SPRLU
(Get full report from official database of BE for I.B.T.A.M. SPRLU)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.B.T.A.M. SPRLU
Addition kinds of activities for I.B.T.A.M. SPRLU

12210103. Strip mijnbouw, bitumineus | Strip mining, bituminous
20260105. Half om half | Half and half
37430206. Trolley retrievers | Trolley retrievers
38250100. Motor elektrische testapparatuur | Engine electrical test equipment
39440300. Bordspellen, puzzels en modellen, behalve elektronisch | Board games, puzzles, and models, except electronic
39991403. Bagage kaders | Luggage frames
50640201. High-fidelity apparatuur | High fidelity equipment
87480401. Systeemanalyse of -ontwerp | Systems analysis or design

Werken bij I.B.T.A.M. SPRLU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.B.T.A.M. SPRLU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.B.T.A.M. SPRLU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.B.T.A.M. SPRLU. Looking for open vacancies in other companies

  • Convoyeur/Bijrijder te Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde en flexibele bijrijders. Opstarten tussen 06u en 11u00. Taken: Je gaat samen met de chauffeur mee op de baan Je staat in voor het laden en lossen van het materiaal Je werkt met een transpallet Je gaat mee bij de klanten

  • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

  • Wij zijn op zoek naar een voltijds charcuteriemedewerker (38u/wk) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet aan de charcuterietoog maar staat ook open voor andere taken (brood afbakken, kassawerk, controle van producten,…) Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Je zal 38u per week werken inclusief weekends

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Persoonlijk assistent - 1 avond zwemmen in de week - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een doof-blinde man zoeken we een student die tijdens de week één dag wil werken als persoonlijk assistent.Op welke dag dit in de week zal plaatsvinden, is bespreekbaar. De zwemactiviteit duurt ongeveer van 19u - 22u. Hij zoekt iemand die beschikbaar is van september tot december 2018.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • KOK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Select HR Brugge

    Type: Vaste Job

    Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio Kortrijk

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

Zoek naar antwoorden van I.B.T.A.M. SPRLU in sociale netwerken
Look for responds of I.B.T.A.M. SPRLU in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.B.T.A.M. SPRLU. Laat een reactie achter voor I.B.T.A.M. SPRLU. I.B.T.A.M. SPRLU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.B.T.A.M. SPRLU. Leave a respond for I.B.T.A.M. SPRLU. I.B.T.A.M. SPRLU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.B.T.A.M. SPRLU op de google maps. Adres en contacten I.B.T.A.M. SPRLU
Location of I.B.T.A.M. SPRLU on the google maps. Address and contacts of I.B.T.A.M. SPRLU

Andere gerelateerde bedrijven als come I.B.T.A.M. SPRLU I.B.T.A.M. SPRLU: IC Imtech | Knutselhoekje ('t) | Ecco-Aim Group European Congress Consultants & Organizers | Leroy BVBA | Jan Tielens

Other related companies as I.B.T.A.M. SPRLU: IC Imtech | Knutselhoekje ('t) | Ecco-Aim Group European Congress Consultants & Organizers | Leroy BVBA | Jan Tielens

I.B.T.A.M. SPRLU is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio MONTIGNIES-SUR-SAMBRE, België. De volledige naam van het bedrijf is I.B.T.A.M. SPRLU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07573944091. Het bedrijf I.B.T.A.M. SPRLU bevindt zich op het adres: R TRIEU KAISIN 42,6061. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in I.B.T.A.M. SPRLU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.B.T.A.M. SPRLU is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.B.T.A.M. SPRLU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.B.T.A.M. SPRLU, openstaande posities, locatie van I.B.T.A.M. SPRLU op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

I.B.T.A.M. SPRLU is a company, that was registered 2002 in MONTIGNIES-SUR-SAMBRE region, Belgium. Full name of company is I.B.T.A.M. SPRLU, company assigned to the tax number BE07573944091. The company I.B.T.A.M. SPRLU is located at the address: R TRIEU KAISIN 42,6061. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in I.B.T.A.M. SPRLU were not found.
The main activity of I.B.T.A.M. SPRLU is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of I.B.T.A.M. SPRLU is not available. You also can look at reviews of I.B.T.A.M. SPRLU, open positions, location of I.B.T.A.M. SPRLU on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.B.T.A.M. SPRLU, MONTIGNIES-SUR-SAMBRE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.B.T.A.M. SPRLU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.B.T.A.M. SPRLU, MONTIGNIES-SUR-SAMBRE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.B.T.A.M. SPRLU, employees, financial statistics.