Vatech Wabag Belgium SA

Contactgegevens Vatech Wabag Belgium SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vatech Wabag Belgium SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vatech Wabag Belgium SA

Regio (region): Rixensart (Genval), België

Adres (address): Avenue Albert Ier 253 Bus 1,1332, België

Telefoon (phone): 02 652 37 06 02 652 37 06

Fax (fax): 02 652 37 09 02 652 37 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vatech Wabag Belgium SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vatech Wabag Belgium SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vatech Wabag Belgium SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vatech Wabag Belgium SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vatech Wabag Belgium SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vatech Wabag Belgium SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vatech Wabag Belgium SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vatech Wabag Belgium SA
Products information Vatech Wabag Belgium SA

BTW identificatienummer (tax): BE02807800292
Ondernemingsnummer: 7561309814
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vatech Wabag Belgium SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vatech Wabag Belgium SA
(Get full report from official database of BE for Vatech Wabag Belgium SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vatech Wabag Belgium SA
Addition kinds of activities for Vatech Wabag Belgium SA

24991005. Zitplaatsen, toilet | Seats, toilet
27520801. Afdichtingen, gelithografeerd | Seals, lithographed
33999904. Stalen ballen | Steel balls
51130101. Papierbuizen en kernen | Paper tubes and cores
73749901. Data entry service | Data entry service
75499901. Doe-het-zelf-garages | Do-it-yourself garages
76990907. Zadelmakerij | Saddlery repair shop
92249902. Brandweer, vrijwilliger | Fire department, volunteer

Werken bij Vatech Wabag Belgium SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vatech Wabag Belgium SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vatech Wabag Belgium SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vatech Wabag Belgium SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • Chauffeur C/Ce Roeselare Dagritten (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een fruithandel in Roeselare zijn we op zoek naar een Chauffeur CE die dagelijks richting Frankrijk/Rijsel wil rijden. Een chauffeur C die bereid is om zijn CE te behalen komt zeker ook in aanmerking.

  • Technieker huishoudelectro M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technicus professional verzorg je de installatie en herstelling van kleine medische installaties. Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal. Zo ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.

  • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

  • Teeltverantwoordelijke (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Ieper zijn we op zoek naar een teeltverantwoordelijke. 

  • Huishoudhulp in Aalter-Beernem (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Jobstudent administratie (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    - klanten te begeleiden vakantie- en jaarverhuur - input briefwisseling en klasseren - ophangen affiches, nemen foto's - opname tellers - controle appartementen na vertrek huurders vakantieverhuur - voorbereiden fiche etalage

  • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

Zoek naar antwoorden van Vatech Wabag Belgium SA in sociale netwerken
Look for responds of Vatech Wabag Belgium SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vatech Wabag Belgium SA. Laat een reactie achter voor Vatech Wabag Belgium SA. Vatech Wabag Belgium SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vatech Wabag Belgium SA. Leave a respond for Vatech Wabag Belgium SA. Vatech Wabag Belgium SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vatech Wabag Belgium SA op de google maps. Adres en contacten Vatech Wabag Belgium SA
Location of Vatech Wabag Belgium SA on the google maps. Address and contacts of Vatech Wabag Belgium SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vatech Wabag Belgium SA Vatech Wabag Belgium SA: Schillebeeckx A BVBA | M.G.C. SCRL | Adhoc Solutions S.A. | Bjorn Brysse | Prins Filipfonds

Other related companies as Vatech Wabag Belgium SA: Schillebeeckx A BVBA | M.G.C. SCRL | Adhoc Solutions S.A. | Bjorn Brysse | Prins Filipfonds

Vatech Wabag Belgium SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Rixensart (Genval), België. De volledige naam van het bedrijf is Vatech Wabag Belgium SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02807800292. Het bedrijf Vatech Wabag Belgium SA bevindt zich op het adres: Avenue Albert Ier 253 Bus 1,1332. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vatech Wabag Belgium SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vatech Wabag Belgium SA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vatech Wabag Belgium SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vatech Wabag Belgium SA, openstaande posities, locatie van Vatech Wabag Belgium SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vatech Wabag Belgium SA is a company, that was registered 2006 in Rixensart (Genval) region, Belgium. Full name of company is Vatech Wabag Belgium SA, company assigned to the tax number BE02807800292. The company Vatech Wabag Belgium SA is located at the address: Avenue Albert Ier 253 Bus 1,1332. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vatech Wabag Belgium SA were not found.
The main activity of Vatech Wabag Belgium SA is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vatech Wabag Belgium SA is not available. You also can look at reviews of Vatech Wabag Belgium SA, open positions, location of Vatech Wabag Belgium SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vatech Wabag Belgium SA, Rixensart (Genval): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vatech Wabag Belgium SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vatech Wabag Belgium SA, Rixensart (Genval): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vatech Wabag Belgium SA, employees, financial statistics.