DESOTEC ACTIVATED CARBON NV

Contactgegevens DESOTEC ACTIVATED CARBON NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESOTEC ACTIVATED CARBON NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESOTEC ACTIVATED CARBON NV

Regio (region): Roeselare (Rumbeke), België

Adres (address): Regenbeekstraat 44,8800, België

Telefoon (phone): 051 24 60 57 051 24 60 57

Fax (fax): 051 24 59 16 051 24 59 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESOTEC ACTIVATED CARBON NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESOTEC ACTIVATED CARBON NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESOTEC ACTIVATED CARBON NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESOTEC ACTIVATED CARBON NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESOTEC ACTIVATED CARBON NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESOTEC ACTIVATED CARBON NV
Products information DESOTEC ACTIVATED CARBON NV

BTW identificatienummer (tax): BE01767944335
Ondernemingsnummer: 2801483154
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DESOTEC ACTIVATED CARBON NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESOTEC ACTIVATED CARBON NV
(Get full report from official database of BE for DESOTEC ACTIVATED CARBON NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESOTEC ACTIVATED CARBON NV
Addition kinds of activities for DESOTEC ACTIVATED CARBON NV

0273. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
357299. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
509904. Kinderwagens, kinderwagens, en zithouders | Children's carriages, strollers, and restraint seats
14239900. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
32599903. Muurbehandeling, klei | Wall coping, clay
51990602. manden | Baskets
87330201. Archeologische expedities | Archeological expeditions

Werken bij DESOTEC ACTIVATED CARBON NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESOTEC ACTIVATED CARBON NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESOTEC ACTIVATED CARBON NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESOTEC ACTIVATED CARBON NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

  • Productie - operatoren - DRINGEND! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Indien je geen eigen vervoer hebt kan je altijd gebruik maken van de Maxmobiel Fijn werk Machine operator Verpakking en facturatie Sortering en verzending

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • Betonarbeider (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken bestaan uit: - De te betonneren productielijn voorbereiden en voorspannen van de strengen, - Indelen en aftekenen van de te betonneren lijn en inplanten van de elementen, - Toebehoren plaatsen volgens de wapeningsplannen (planlezen), - Elementen bekisten, - Betonneren van de elementen en afwerken na verharden van beton: ontkisten en voorspannen, - Afvoer van de elementen met de rolbrug, - Onderhoud van de werkplek, - Je werkt in een vaste nachtploeg

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • Bekister (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • Erkend Distributeur Agréé (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , verzorgen van een unieke pre wash

Zoek naar antwoorden van DESOTEC ACTIVATED CARBON NV in sociale netwerken
Look for responds of DESOTEC ACTIVATED CARBON NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESOTEC ACTIVATED CARBON NV. Laat een reactie achter voor DESOTEC ACTIVATED CARBON NV. DESOTEC ACTIVATED CARBON NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESOTEC ACTIVATED CARBON NV. Leave a respond for DESOTEC ACTIVATED CARBON NV. DESOTEC ACTIVATED CARBON NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESOTEC ACTIVATED CARBON NV op de google maps. Adres en contacten DESOTEC ACTIVATED CARBON NV
Location of DESOTEC ACTIVATED CARBON NV on the google maps. Address and contacts of DESOTEC ACTIVATED CARBON NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DESOTEC ACTIVATED CARBON NV DESOTEC ACTIVATED CARBON NV: INCOBE BATIMENTS INDUSTRIELS | Goedleven Constant NV | Walhin | Mediaprint Interprint | Dastronic N.V.

Other related companies as DESOTEC ACTIVATED CARBON NV: INCOBE BATIMENTS INDUSTRIELS | Goedleven Constant NV | Walhin | Mediaprint Interprint | Dastronic N.V.

DESOTEC ACTIVATED CARBON NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Roeselare (Rumbeke), België. De volledige naam van het bedrijf is DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01767944335. Het bedrijf DESOTEC ACTIVATED CARBON NV bevindt zich op het adres: Regenbeekstraat 44,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DESOTEC ACTIVATED CARBON NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DESOTEC ACTIVATED CARBON NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESOTEC ACTIVATED CARBON NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, openstaande posities, locatie van DESOTEC ACTIVATED CARBON NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DESOTEC ACTIVATED CARBON NV is a company, that was registered 2017 in Roeselare (Rumbeke) region, Belgium. Full name of company is DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, company assigned to the tax number BE01767944335. The company DESOTEC ACTIVATED CARBON NV is located at the address: Regenbeekstraat 44,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DESOTEC ACTIVATED CARBON NV were not found.
The main activity of DESOTEC ACTIVATED CARBON NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DESOTEC ACTIVATED CARBON NV is not available. You also can look at reviews of DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, open positions, location of DESOTEC ACTIVATED CARBON NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, Roeselare (Rumbeke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, Roeselare (Rumbeke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESOTEC ACTIVATED CARBON NV, employees, financial statistics.