Vetra

Contactgegevens Vetra: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vetra: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vetra

Regio (region): Chapelle-lez-Herlaimont, België

Adres (address): Rue des Ateliers 69,7160, België

Telefoon (phone): 064 44 29 01 064 44 29 01

Fax (fax): 064 45 86 66 064 45 86 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vetra: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vetra"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vetra"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vetra, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vetra. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vetra, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vetra. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vetra
Products information Vetra

BTW identificatienummer (tax): BE07481933593
Ondernemingsnummer: 2508148193
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vetra zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vetra
(Get full report from official database of BE for Vetra)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vetra
Addition kinds of activities for Vetra

769909. Reparatie van recreatieve sportuitrusting | Recreational sporting equipment repair services
23939901. Tassen en containers, behalve slaapzakken: textiel | Bags and containers, except sleeping bags: textile
32979905. Hot top refractories, nonclay | Hot top refractories, nonclay
38299905. Branddetector systemen, niet elektrisch | Fire detector systems, non-electric
54110102. Supermarkten, meer dan 100.000 vierkante meter (hypermarkt) | Supermarkets, greater than 100,000 square feet (hypermarket)
73890404. Doek snijden, bout of kronkelen | Cloth cutting, bolting, or winding
79930202. Mechanische spellen, munten geëxploiteerd | Mechanical games, coin-operated

Werken bij Vetra: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vetra: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vetra. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vetra. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Administratief ondersteunend medewerker bank (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bank ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je maakt een inventaris van alle documenten die we ontvangen van externe bronnen Je controleert dossiers op volledigheid en inhoud Je voert algemene administratief ondersteunende taken uit

  • Tuinarbeider M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Londerzeel zijn wij heel dringend op zoek naar een ervaren tuinman/tuinvrouw. Je kan o.a. : - Hagen scheren - Gras maaien - Bomen onderhouden - Verticuteren - Planten - ........ Tuinaanleg zou een groot pluspunt zijn maar is niet noodzakelijk.

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

  • Docent Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Freelance 3D unity developer (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

  • RESERVE schoonmaak regio Knokke 2018 (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Knokke zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Vetra in sociale netwerken
Look for responds of Vetra in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vetra. Laat een reactie achter voor Vetra. Vetra bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vetra. Leave a respond for Vetra. Vetra on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vetra op de google maps. Adres en contacten Vetra
Location of Vetra on the google maps. Address and contacts of Vetra

Andere gerelateerde bedrijven als come Vetra Vetra: Bosman (B.S.G.) SA | HEMELAERS DANNY BVBA | Beurms Interieurs | J. Pelckmans Chocolaterie Chario | Lestacon B.V.B.A.

Other related companies as Vetra: Bosman (B.S.G.) SA | HEMELAERS DANNY BVBA | Beurms Interieurs | J. Pelckmans Chocolaterie Chario | Lestacon B.V.B.A.

Vetra is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Chapelle-lez-Herlaimont, België. De volledige naam van het bedrijf is Vetra, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07481933593. Het bedrijf Vetra bevindt zich op het adres: Rue des Ateliers 69,7160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vetra zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vetra is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vetra is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vetra, openstaande posities, locatie van Vetra op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vetra is a company, that was registered 2014 in Chapelle-lez-Herlaimont region, Belgium. Full name of company is Vetra, company assigned to the tax number BE07481933593. The company Vetra is located at the address: Rue des Ateliers 69,7160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vetra were not found.
The main activity of Vetra is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vetra is not available. You also can look at reviews of Vetra, open positions, location of Vetra on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vetra, Chapelle-lez-Herlaimont: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vetra, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vetra, Chapelle-lez-Herlaimont: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vetra, employees, financial statistics.