GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV
Private companiesFood and Kindred Products • GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV

Contactgegevens GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV

Regio (region): Beveren (Melsele), België

Adres (address): Meersenweg 30,9120, België

Telefoon (phone): 03 775 80 46 03 775 80 46

Fax (fax): 03 755 83 92 03 755 83 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV
Products information GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07203155517
Ondernemingsnummer: 6062500000
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV
(Get full report from official database of BE for GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV
Addition kinds of activities for GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV

35450318. Headstocks, draaibank (gereedschapsmiddel accessoires) | Headstocks, lathe (machine tool accessories)
35699916. Bewakingsovens voor het verouderen en testen van poeder | Surveillance ovens for aging and testing powder
35850602. Bevestigingsapparatuur, behalve draagbaar | Humidifying equipment, except portable
51691000. Noncorrosive producten en materialen | Noncorrosive products and materials
79991006. Fair, nsk | Fair, nsk

Werken bij GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • Mecanicien Vrachtwagens (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een elektromechanicien voor het opsporen van defecten in vrachtwagens en legervoertuigen.

  • IPC inspector (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Alcon te Puurs (farmaceutisch bedrijf) zijn we op zoek naar een IPC medewerker: Hooftaak: controles uitvoeren in de productie m.b.t. lijnvrijgave. Hier komt o.a. ook administratieve opvolging bij kijken (werken met checklists, procedures volgen, PC werk...), dagdagelijks sta je in contact met de operators in de productiezones zelf

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Internship Global communications (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Leercontract

    As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

Zoek naar antwoorden van GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV in sociale netwerken
Look for responds of GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV. Laat een reactie achter voor GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV. GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV. Leave a respond for GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV. GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV op de google maps. Adres en contacten GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV
Location of GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV on the google maps. Address and contacts of GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV: Ruco Foods | Hortree GCV | Leuris NV | Bevec Industrial | Imago Swolfs Communication B.V.B.A.

Other related companies as GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV: Ruco Foods | Hortree GCV | Leuris NV | Bevec Industrial | Imago Swolfs Communication B.V.B.A.

GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Beveren (Melsele), België. De volledige naam van het bedrijf is GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07203155517. Het bedrijf GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV bevindt zich op het adres: Meersenweg 30,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 493,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV, openstaande posities, locatie van GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV is a company, that was registered 1988 in Beveren (Melsele) region, Belgium. Full name of company is GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV, company assigned to the tax number BE07203155517. The company GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV is located at the address: Meersenweg 30,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 493,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV were not found.
The main activity of GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV is not available. You also can look at reviews of GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV, open positions, location of GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV, Beveren (Melsele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV, Beveren (Melsele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAVERLAND WASSERIJ-DROOGKUIS NV, employees, financial statistics.