BOSCH-ELECTRO VETS

Contactgegevens BOSCH-ELECTRO VETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSCH-ELECTRO VETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSCH-ELECTRO VETS

Regio (region): Mortsel, België

Adres (address): Liersesteenweg 246-248,2640, België

Telefoon (phone): 03 455 99 74 03 455 99 74

Fax (fax): 03 454 37 98 03 454 37 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSCH-ELECTRO VETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSCH-ELECTRO VETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSCH-ELECTRO VETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSCH-ELECTRO VETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSCH-ELECTRO VETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSCH-ELECTRO VETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSCH-ELECTRO VETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSCH-ELECTRO VETS
Products information BOSCH-ELECTRO VETS

BTW identificatienummer (tax): BE03176391601
Ondernemingsnummer: 7242156982
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BOSCH-ELECTRO VETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSCH-ELECTRO VETS
(Get full report from official database of BE for BOSCH-ELECTRO VETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSCH-ELECTRO VETS
Addition kinds of activities for BOSCH-ELECTRO VETS

873399. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties, nec | Noncommercial research organizations, nec
07210105. Wijnstokken, teelt van | Vines, cultivation of
24310702. Porch werk, hout | Porch work, wood
24990200. Schoen- en laarsproducten, hout | Shoe and boot products, wood
38290100. Apparatuur voor het meten van vliegtuigen en motorvoertuigen | Aircraft and motor vehicle measurement equipment
38299910. Vloeibare scintillatie spectrometers | Liquid scintillation spectrometers
50829906. Olievelduitrusting | Oil field equipment
52710000. Stacaravans | Mobile home dealers
87489900. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec

Werken bij BOSCH-ELECTRO VETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSCH-ELECTRO VETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSCH-ELECTRO VETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSCH-ELECTRO VETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperator nacht (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een Operator nacht. Taken bestaan uit: - De machines in de gaten houden op een goed functioneren - Je voorkomt een uitval van machines - Je draagt zorg voor de goede orde aan de machines, toebehoren en de omgeving - Je stelt het proces af om een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendabiliteit te garanderen - Je volgt de levering van grondstoffen op

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Technisch Tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Tekenen in E- PLAN op onze technische dienst

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van BOSCH-ELECTRO VETS in sociale netwerken
Look for responds of BOSCH-ELECTRO VETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSCH-ELECTRO VETS. Laat een reactie achter voor BOSCH-ELECTRO VETS. BOSCH-ELECTRO VETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSCH-ELECTRO VETS. Leave a respond for BOSCH-ELECTRO VETS. BOSCH-ELECTRO VETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSCH-ELECTRO VETS op de google maps. Adres en contacten BOSCH-ELECTRO VETS
Location of BOSCH-ELECTRO VETS on the google maps. Address and contacts of BOSCH-ELECTRO VETS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSCH-ELECTRO VETS BOSCH-ELECTRO VETS: Devis | Elco NV | Ittude | P.M.S | SAS RACING ASBL

Other related companies as BOSCH-ELECTRO VETS: Devis | Elco NV | Ittude | P.M.S | SAS RACING ASBL

BOSCH-ELECTRO VETS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Mortsel, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSCH-ELECTRO VETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03176391601. Het bedrijf BOSCH-ELECTRO VETS bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 246-248,2640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 440,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BOSCH-ELECTRO VETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSCH-ELECTRO VETS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSCH-ELECTRO VETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSCH-ELECTRO VETS, openstaande posities, locatie van BOSCH-ELECTRO VETS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOSCH-ELECTRO VETS is a company, that was registered 1990 in Mortsel region, Belgium. Full name of company is BOSCH-ELECTRO VETS, company assigned to the tax number BE03176391601. The company BOSCH-ELECTRO VETS is located at the address: Liersesteenweg 246-248,2640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 440,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BOSCH-ELECTRO VETS were not found.
The main activity of BOSCH-ELECTRO VETS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSCH-ELECTRO VETS is not available. You also can look at reviews of BOSCH-ELECTRO VETS, open positions, location of BOSCH-ELECTRO VETS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSCH-ELECTRO VETS, Mortsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSCH-ELECTRO VETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSCH-ELECTRO VETS, Mortsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSCH-ELECTRO VETS, employees, financial statistics.