AEG-DETAVERNIER Y

Contactgegevens AEG-DETAVERNIER Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AEG-DETAVERNIER Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

AEG-DETAVERNIER Y

Regio (region): Brugge (Assebroek), België

Adres (address): Baron Ruzettelaan 78,8310, België

Telefoon (phone): 050 36 29 30 050 36 29 30

Fax (fax): 050 37 26 97 050 37 26 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AEG-DETAVERNIER Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AEG-DETAVERNIER Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AEG-DETAVERNIER Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AEG-DETAVERNIER Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AEG-DETAVERNIER Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AEG-DETAVERNIER Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AEG-DETAVERNIER Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AEG-DETAVERNIER Y
Products information AEG-DETAVERNIER Y

BTW identificatienummer (tax): BE09995605468
Ondernemingsnummer: 8889007568
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 369,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AEG-DETAVERNIER Y zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AEG-DETAVERNIER Y
(Get full report from official database of BE for AEG-DETAVERNIER Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor AEG-DETAVERNIER Y
Addition kinds of activities for AEG-DETAVERNIER Y

5399. Diverse algemene koopwaar | Miscellaneous general merchandise
25150000. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
33399912. Rhenium-raffinage (primair) | Rhenium refining (primary)
33550402. Structurele vormen, gerold, aluminium | Structural shapes, rolled, aluminum
34790200. Schilderen, bekleden en hete dompelen | Painting, coating, and hot dipping
38279917. polarisatoren | Polarizers
51729900. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec

Werken bij AEG-DETAVERNIER Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AEG-DETAVERNIER Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AEG-DETAVERNIER Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AEG-DETAVERNIER Y. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • DRINGENDE POETSHULP TE MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Merelbeke. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van AEG-DETAVERNIER Y in sociale netwerken
Look for responds of AEG-DETAVERNIER Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor AEG-DETAVERNIER Y. Laat een reactie achter voor AEG-DETAVERNIER Y. AEG-DETAVERNIER Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AEG-DETAVERNIER Y. Leave a respond for AEG-DETAVERNIER Y. AEG-DETAVERNIER Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AEG-DETAVERNIER Y op de google maps. Adres en contacten AEG-DETAVERNIER Y
Location of AEG-DETAVERNIER Y on the google maps. Address and contacts of AEG-DETAVERNIER Y

Andere gerelateerde bedrijven als come AEG-DETAVERNIER Y AEG-DETAVERNIER Y: DECAMP B | Abattoirs et Marchés d'Anderlecht (Abatan sa) | AB AQUABEST BELGIUM BVBA | CQ-lin | Orgweb IT

Other related companies as AEG-DETAVERNIER Y: DECAMP B | Abattoirs et Marchés d'Anderlecht (Abatan sa) | AB AQUABEST BELGIUM BVBA | CQ-lin | Orgweb IT

AEG-DETAVERNIER Y is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brugge (Assebroek), België. De volledige naam van het bedrijf is AEG-DETAVERNIER Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09995605468. Het bedrijf AEG-DETAVERNIER Y bevindt zich op het adres: Baron Ruzettelaan 78,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 369,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AEG-DETAVERNIER Y zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AEG-DETAVERNIER Y is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AEG-DETAVERNIER Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AEG-DETAVERNIER Y, openstaande posities, locatie van AEG-DETAVERNIER Y op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AEG-DETAVERNIER Y is a company, that was registered 2005 in Brugge (Assebroek) region, Belgium. Full name of company is AEG-DETAVERNIER Y, company assigned to the tax number BE09995605468. The company AEG-DETAVERNIER Y is located at the address: Baron Ruzettelaan 78,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 369,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AEG-DETAVERNIER Y were not found.
The main activity of AEG-DETAVERNIER Y is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AEG-DETAVERNIER Y is not available. You also can look at reviews of AEG-DETAVERNIER Y, open positions, location of AEG-DETAVERNIER Y on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AEG-DETAVERNIER Y, Brugge (Assebroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AEG-DETAVERNIER Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AEG-DETAVERNIER Y, Brugge (Assebroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AEG-DETAVERNIER Y, employees, financial statistics.