A.E. Strenaer

Contactgegevens A.E. Strenaer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.E. Strenaer: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.E. Strenaer

Regio (region): Dilbeek (Itterbeek), België

Adres (address): Nieuwlaan 58,1701, België

Telefoon (phone): 02 569 62 71; 0475 23 79 59 02 569 62 71; 0475 23 79 59

Fax (fax): 02 569 62 71 02 569 62 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.E. Strenaer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.E. Strenaer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.E. Strenaer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.E. Strenaer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.E. Strenaer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.E. Strenaer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.E. Strenaer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.E. Strenaer
Products information A.E. Strenaer

BTW identificatienummer (tax): BE04014099121
Ondernemingsnummer: 7334991455
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.E. Strenaer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.E. Strenaer
(Get full report from official database of BE for A.E. Strenaer)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.E. Strenaer
Addition kinds of activities for A.E. Strenaer

208399. Malt, nec | Malt, nec
353400. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
363902. Naaimachine | Sewing equipment
594106. Camping en backpacking apparatuur | Camping and backpacking equipment
34839909. Mijnen en onderdelen (verordeningen) | Mines and parts (ordnance)
38250316. ohmmeters | Ohmmeters

Werken bij A.E. Strenaer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.E. Strenaer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.E. Strenaer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.E. Strenaer. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Anderlecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

  • Lead Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Introduction We are looking for an Experimented Lead developer freelance to work for our client in Mechelen. Your mission • Translate the functional requirements into a solid technical solution. • Execute and describe the technical solution in a technical analysis document • Perform technical impact analysis of the project and derive needed code changes • Ensure the usage of structured methods and techniques, the use of standards and guidelines. • Development lead for a team of 4 developers for one specific project (in coöperation with a dev lead o Other (less important): • Modelling of our processes in Jira. Model the high level process of our organisation in Jira, support others in modelling the process, model the detailed development process in Jira. Input: • High-level technical designs and Pre-Assessment Architecture Documents (architect team and business process analysts). • Functional analysis documents. • Release milestone plan (Release Management). • Task milestone plan. Output: • Technical analysis documentation • Operational readiness documentation • Code deliveries • Patches / Scripts / … Acceptance: • Technical analysis documents reviewed and approved by stakeholders (functional analysts and Test team). • Participation in concept analysis meetings and in development workshops and decision meetings • On time review of development deliverables Profile • You are a Bachelor and/or Master • You have minimum 5 years of experience in a similar function • You are a team player and are flexible • You are Result driven and able to take ownership • You are flexible between the different area's • You have good oral and written communication skills in Dutch • You are team player • You have experience with: o PHP frameworks Laravel and Symfony o jQuery o Soap, Rest o Javascript, React, GIT o WebSocket o SQL Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

  • KELNER FLEXIJOB (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET ZWARTE HUIS

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten, rekent af en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van A.E. Strenaer in sociale netwerken
Look for responds of A.E. Strenaer in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.E. Strenaer. Laat een reactie achter voor A.E. Strenaer. A.E. Strenaer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.E. Strenaer. Leave a respond for A.E. Strenaer. A.E. Strenaer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.E. Strenaer op de google maps. Adres en contacten A.E. Strenaer
Location of A.E. Strenaer on the google maps. Address and contacts of A.E. Strenaer

Andere gerelateerde bedrijven als come A.E. Strenaer A.E. Strenaer: Celis Jacques | Bellock BVBA | De Sutter Paul B.V.B.A. | ALBAPRESS | Franky Van Weynsberghe

Other related companies as A.E. Strenaer: Celis Jacques | Bellock BVBA | De Sutter Paul B.V.B.A. | ALBAPRESS | Franky Van Weynsberghe

A.E. Strenaer is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Dilbeek (Itterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is A.E. Strenaer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04014099121. Het bedrijf A.E. Strenaer bevindt zich op het adres: Nieuwlaan 58,1701. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 243,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.E. Strenaer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.E. Strenaer is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.E. Strenaer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.E. Strenaer, openstaande posities, locatie van A.E. Strenaer op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.E. Strenaer is a company, that was registered 1998 in Dilbeek (Itterbeek) region, Belgium. Full name of company is A.E. Strenaer, company assigned to the tax number BE04014099121. The company A.E. Strenaer is located at the address: Nieuwlaan 58,1701. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 243,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.E. Strenaer were not found.
The main activity of A.E. Strenaer is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.E. Strenaer is not available. You also can look at reviews of A.E. Strenaer, open positions, location of A.E. Strenaer on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.E. Strenaer, Dilbeek (Itterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.E. Strenaer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.E. Strenaer, Dilbeek (Itterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.E. Strenaer, employees, financial statistics.