ALFA LAVAL NV

Contactgegevens ALFA LAVAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFA LAVAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFA LAVAL NV

Regio (region): Brussel (Evere), België

Adres (address): Bazellaan 5,1140, België

Telefoon (phone): 02 728 38 11 02 728 38 11

Fax (fax): 02 728 38 03 02 728 38 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFA LAVAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFA LAVAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFA LAVAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFA LAVAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFA LAVAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFA LAVAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFA LAVAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFA LAVAL NV
Products information ALFA LAVAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE05006439208
Ondernemingsnummer: 1741027832
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 762,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALFA LAVAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFA LAVAL NV
(Get full report from official database of BE for ALFA LAVAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFA LAVAL NV
Addition kinds of activities for ALFA LAVAL NV

302102. Schoenen, rubber of plastic gegoten tot stof | Shoes, rubber or plastic molded to fabric
509908. Coin-operated machines en mechanismen | Coin-operated machines and mechanisms
20529905. koekjes | Cookies
28650401. Zuren, koolteer | Acids, coal tar
32719905. Blokken, beton: droogstapelvergrendeling | Blocks, concrete: drystack interlocking
38120121. Instrument landingssystemen (ils), in de lucht of in de grond | Instrument landing systems (ils), airborne or ground
50870500. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting equipment
57310202. Video recorders, spelers, disc spelers en accessoires | Video recorders, players, disc players, and accessories
59410600. Camping en backpacking apparatuur | Camping and backpacking equipment
83220503. Gezinsdienstbureau | Family service agency

Werken bij ALFA LAVAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFA LAVAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFA LAVAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFA LAVAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Productiemedewerk(st)ers regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze Internationaal gerenomeerde klant, gelegen Leuvensesteenweg in Zaventem, zijn wij op zoek naar een heel aantal mensen die graag in montage/productie afdeling wensen te werken. Jouw taken zullen oa bestaan uit : - Monteren van componenten - Testen van afgewerkte produkten op waterdichtheid

  • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

  • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

  • Elektrotechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

  • Sanitair installateur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • Student Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

    Type: Vaste Job

    Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

Zoek naar antwoorden van ALFA LAVAL NV in sociale netwerken
Look for responds of ALFA LAVAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFA LAVAL NV. Laat een reactie achter voor ALFA LAVAL NV. ALFA LAVAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFA LAVAL NV. Leave a respond for ALFA LAVAL NV. ALFA LAVAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFA LAVAL NV op de google maps. Adres en contacten ALFA LAVAL NV
Location of ALFA LAVAL NV on the google maps. Address and contacts of ALFA LAVAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFA LAVAL NV ALFA LAVAL NV: ETS PIERART | Depanauto NV | Maréchal E | Hoisting Equipment NV | Must Marketing Communications SPRL

Other related companies as ALFA LAVAL NV: ETS PIERART | Depanauto NV | Maréchal E | Hoisting Equipment NV | Must Marketing Communications SPRL

ALFA LAVAL NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel (Evere), België. De volledige naam van het bedrijf is ALFA LAVAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05006439208. Het bedrijf ALFA LAVAL NV bevindt zich op het adres: Bazellaan 5,1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 762,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALFA LAVAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALFA LAVAL NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFA LAVAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFA LAVAL NV, openstaande posities, locatie van ALFA LAVAL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALFA LAVAL NV is a company, that was registered 1995 in Brussel (Evere) region, Belgium. Full name of company is ALFA LAVAL NV, company assigned to the tax number BE05006439208. The company ALFA LAVAL NV is located at the address: Bazellaan 5,1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 762,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALFA LAVAL NV were not found.
The main activity of ALFA LAVAL NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFA LAVAL NV is not available. You also can look at reviews of ALFA LAVAL NV, open positions, location of ALFA LAVAL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFA LAVAL NV, Brussel (Evere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFA LAVAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFA LAVAL NV, Brussel (Evere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFA LAVAL NV, employees, financial statistics.