J.-J. Arms Vyncke

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • J.-J. Arms Vyncke
Private companiesMiscellaneous Retail • J.-J. Arms Vyncke

Contactgegevens J.-J. Arms Vyncke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.-J. Arms Vyncke: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.-J. Arms Vyncke

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Burgstraat 127,9000, België

Telefoon (phone): 09 225 57 15 09 225 57 15

Fax (fax): 09 225 57 15 09 225 57 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.-J. Arms Vyncke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.-J. Arms Vyncke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.-J. Arms Vyncke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.-J. Arms Vyncke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.-J. Arms Vyncke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.-J. Arms Vyncke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.-J. Arms Vyncke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.-J. Arms Vyncke
Products information J.-J. Arms Vyncke

BTW identificatienummer (tax): BE01476257324
Ondernemingsnummer: 2450469970
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 558,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in J.-J. Arms Vyncke zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.-J. Arms Vyncke
(Get full report from official database of BE for J.-J. Arms Vyncke)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.-J. Arms Vyncke
Addition kinds of activities for J.-J. Arms Vyncke

5461. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
20139909. Lard, uit gekochte vleesproducten | Lard, from purchased meat products
30110300. Band- en binnenbuismaterialen en aanverwante producten | Tire and inner tube materials and related products
55219903. Pickups en bestelwagens, gebruikt | Pickups and vans, used
96210300. Waterschepen en havenregulerende agentschappen | Water vessels and port regulating agencies

Werken bij J.-J. Arms Vyncke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.-J. Arms Vyncke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.-J. Arms Vyncke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.-J. Arms Vyncke. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

  • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

  • Schrijnwerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een fulltime schrijnwerker met een passie voor hout. Het gaat om binnenschrijnwerk vooral in het atelier maar ook een mogelijkheid op de baan

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

Zoek naar antwoorden van J.-J. Arms Vyncke in sociale netwerken
Look for responds of J.-J. Arms Vyncke in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.-J. Arms Vyncke. Laat een reactie achter voor J.-J. Arms Vyncke. J.-J. Arms Vyncke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.-J. Arms Vyncke. Leave a respond for J.-J. Arms Vyncke. J.-J. Arms Vyncke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.-J. Arms Vyncke op de google maps. Adres en contacten J.-J. Arms Vyncke
Location of J.-J. Arms Vyncke on the google maps. Address and contacts of J.-J. Arms Vyncke

Andere gerelateerde bedrijven als come J.-J. Arms Vyncke J.-J. Arms Vyncke: Festo Belgium SA | De Cock Firma | Medipost SCRL | MMS sc | virzo inc

Other related companies as J.-J. Arms Vyncke: Festo Belgium SA | De Cock Firma | Medipost SCRL | MMS sc | virzo inc

J.-J. Arms Vyncke is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is J.-J. Arms Vyncke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01476257324. Het bedrijf J.-J. Arms Vyncke bevindt zich op het adres: Burgstraat 127,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 558,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in J.-J. Arms Vyncke zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.-J. Arms Vyncke is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.-J. Arms Vyncke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.-J. Arms Vyncke, openstaande posities, locatie van J.-J. Arms Vyncke op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

J.-J. Arms Vyncke is a company, that was registered 2012 in Gent region, Belgium. Full name of company is J.-J. Arms Vyncke, company assigned to the tax number BE01476257324. The company J.-J. Arms Vyncke is located at the address: Burgstraat 127,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 558,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in J.-J. Arms Vyncke were not found.
The main activity of J.-J. Arms Vyncke is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of J.-J. Arms Vyncke is not available. You also can look at reviews of J.-J. Arms Vyncke, open positions, location of J.-J. Arms Vyncke on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.-J. Arms Vyncke, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.-J. Arms Vyncke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.-J. Arms Vyncke, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.-J. Arms Vyncke, employees, financial statistics.