Point De Rose BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Point De Rose BVBA
Private companiesRailroad Transportation • Point De Rose BVBA

Contactgegevens Point De Rose BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Point De Rose BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Point De Rose BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Wollestraat 26,8000, België

Telefoon (phone): 050 34 53 84 050 34 53 84

Fax (fax): 050 34 74 96 050 34 74 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Point De Rose BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Point De Rose BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Point De Rose BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Point De Rose BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Point De Rose BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Point De Rose BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Point De Rose BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Point De Rose BVBA
Products information Point De Rose BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05432434082
Ondernemingsnummer: 4618072509
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 511,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Point De Rose BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Point De Rose BVBA
(Get full report from official database of BE for Point De Rose BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Point De Rose BVBA
Addition kinds of activities for Point De Rose BVBA

1711. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
20410105. Bloem: gemengd, bereid of zelfopkomstig | Flour: blended, prepared, or self-rising
28190411. Natriumthiosulfaat | Sodium thiosulfate
30691201. Mondstukken voor buizen, sigarettenhouders, enz .: rubber | Mouthpieces for pipes, cigarette holders, etc.: rubber
32959901. Blastovenslag | Blast furnace slag
34430204. Condensers dozen, metalen plaat | Condenser boxes, metal plate
35770300. Schijf- en disketteapparatuur, behalve schijven | Disk and diskette equipment, except drives
39520113. Pastels, artiesten ' | Pastels, artists'
76999906. Reparatie van kunststoffen | Plastics products repair

Werken bij Point De Rose BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Point De Rose BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Point De Rose BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Point De Rose BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekabelaar elektriciteit - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerkers Je zorgt voor het nauwkeurig, foutloos en ordelijk bekabelen van elektrische kasten van treinen. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

  • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Construction Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669875-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Manager. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Binnen de functie als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden aan een gedeelte of de volledige werf. Volgende taken staan in de functie centraal:   Je wordt al bij de ontwerpfase van de grotere werven betrokken en geeft constructie input tijdens engineering; Je staat in voor de werfvoorbereiding en beheert de feitelijke opstart van de werf; Je beheert de constructieplanning en bewaakt de constructie progress; Je beheert Mechanical Completion en de overdracht naar Commissioning; Je bewaakt de kwaliteit van de constructie werkzaamheden; Je organiseert het magazijnbeheer op de werf; Je beheert de Veiligheids, Gezondheids en Milieu (VGM) aspecten van de werf, in nauw verband met de veiligheidsdiensten van de eindklant; Je beheert de aannemingscontracten die opgesteld werden tussen eindklant en de aannemers; Je leidt en organiseert de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope beschreven in de lastenboeken; Je leidt en organiseert de coördinatie van de verschillende aannemers; Je staat in voor de communicatie met de klant en organiseert de werfadministratie en Document Control.

  • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Leercontract

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van Point De Rose BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Point De Rose BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Point De Rose BVBA. Laat een reactie achter voor Point De Rose BVBA. Point De Rose BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Point De Rose BVBA. Leave a respond for Point De Rose BVBA. Point De Rose BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Point De Rose BVBA op de google maps. Adres en contacten Point De Rose BVBA
Location of Point De Rose BVBA on the google maps. Address and contacts of Point De Rose BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Point De Rose BVBA Point De Rose BVBA: Scheepers Advocatenkantoor | Kwerkus | Dedroog J | DIROTRANS BVBA | Aragne

Other related companies as Point De Rose BVBA: Scheepers Advocatenkantoor | Kwerkus | Dedroog J | DIROTRANS BVBA | Aragne

Point De Rose BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Point De Rose BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05432434082. Het bedrijf Point De Rose BVBA bevindt zich op het adres: Wollestraat 26,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 511,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Point De Rose BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Point De Rose BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Point De Rose BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Point De Rose BVBA, openstaande posities, locatie van Point De Rose BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Point De Rose BVBA is a company, that was registered 1988 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Point De Rose BVBA, company assigned to the tax number BE05432434082. The company Point De Rose BVBA is located at the address: Wollestraat 26,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 511,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Point De Rose BVBA were not found.
The main activity of Point De Rose BVBA is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Point De Rose BVBA is not available. You also can look at reviews of Point De Rose BVBA, open positions, location of Point De Rose BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Point De Rose BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Point De Rose BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Point De Rose BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Point De Rose BVBA, employees, financial statistics.