A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS
Private companiesMembership Organizations • A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS

Contactgegevens A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Lageweg 121,2660, België

Telefoon (phone): 03 827 91 13; 0475 25 22 99 03 827 91 13; 0475 25 22 99

Fax (fax): 03 825 75 73 03 825 75 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS
Products information A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS

BTW identificatienummer (tax): BE09856903076
Ondernemingsnummer: 2544128417
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS
(Get full report from official database of BE for A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS
Addition kinds of activities for A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS

22590200. Handdoeken, washandjes en vaatdoeken: breien | Towels, washcloths, and dishcloths: knit
28160101. Antimoonoxide | Antimony oxide
30890216. Servies, kunststoffen | Tableware, plastics
34430209. Warmtewisselaars: koelers (na, inter), condensatoren, enz. | Heat exchangers: coolers (after, inter), condensers, etc.
51710000. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
76991502. Camera reparatie winkel | Camera repair shop

Werken bij A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • schoonmaakhulpen m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: D.O.L

    Type: Dienstenchequebaan

    DOL (dienstenonderneming Lichtervelde) is dringend op zoek naar een nieuwe medewerker. Je gaat bij klanten thuis schoonmaken via dienstencheques.

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Kassa medewerker vrijdag en zaterdag (tot 18/11) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie tuin en hobby zaak in Roeselare zoekt Randstad kassa versterking om op vrijdag en zaterdag mee te helpen. De zaak houdt uitverkoop tot 18/11 Je werkt van 9.00u-17.30u

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Fineervoeger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: LEYSEN WOOD TRADING

    Type: Vaste Job

    fineer samenvoegen en kleven op plaatmateriaal

Zoek naar antwoorden van A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS in sociale netwerken
Look for responds of A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS. Laat een reactie achter voor A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS. A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS. Leave a respond for A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS. A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS op de google maps. Adres en contacten A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS
Location of A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS on the google maps. Address and contacts of A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS: Laenens Drukkerij | Penning Transports SA | Algitrans N.V. | Trans Europ N.V. | Curfs, Peter

Other related companies as A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS: Laenens Drukkerij | Penning Transports SA | Algitrans N.V. | Trans Europ N.V. | Curfs, Peter

A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09856903076. Het bedrijf A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS bevindt zich op het adres: Lageweg 121,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 116,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS, openstaande posities, locatie van A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS is a company, that was registered 1991 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS, company assigned to the tax number BE09856903076. The company A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS is located at the address: Lageweg 121,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 116,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS were not found.
The main activity of A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS is not available. You also can look at reviews of A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS, open positions, location of A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.P.C.-GEOSERVICES nv/ M DAMMEKENS, employees, financial statistics.