Usimex-Exploitatie NV

Contactgegevens Usimex-Exploitatie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Usimex-Exploitatie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Usimex-Exploitatie NV

Regio (region): Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België

Adres (address): Robert Dansaertlaan 234,1702, België

Telefoon (phone): 02 466 01 21; 02 466 97 10 02 466 01 21; 02 466 97 10

Fax (fax): 02 466 97 10 02 466 97 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Usimex-Exploitatie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Usimex-Exploitatie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Usimex-Exploitatie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Usimex-Exploitatie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Usimex-Exploitatie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Usimex-Exploitatie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Usimex-Exploitatie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Usimex-Exploitatie NV
Products information Usimex-Exploitatie NV

BTW identificatienummer (tax): BE07712371826
Ondernemingsnummer: 1946472167
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 876,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Usimex-Exploitatie NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Usimex-Exploitatie NV
(Get full report from official database of BE for Usimex-Exploitatie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Usimex-Exploitatie NV
Addition kinds of activities for Usimex-Exploitatie NV

308200. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
503103. Deuren en ramen | Doors and windows
08119900. Houtkanalen, nec | Timber tracts, nec
14999919. Vulkanische aswinning | Volcanic ash mining
22110604. Casement doek, katoen | Casement cloth, cotton
36330101. Droogreinigingsmachines, huishoudelijk: inclusief munten | Drycleaning machines, household: including coin-operated
50840703. Meet- en testapparatuur, elektrisch | Measuring and testing equipment, electrical
80119905. Chirurg | Surgeon

Werken bij Usimex-Exploitatie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Usimex-Exploitatie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Usimex-Exploitatie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Usimex-Exploitatie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • kindbegeleider (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

  • Kelner (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Zelzate (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Werfreserve

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van Usimex-Exploitatie NV in sociale netwerken
Look for responds of Usimex-Exploitatie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Usimex-Exploitatie NV. Laat een reactie achter voor Usimex-Exploitatie NV. Usimex-Exploitatie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Usimex-Exploitatie NV. Leave a respond for Usimex-Exploitatie NV. Usimex-Exploitatie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Usimex-Exploitatie NV op de google maps. Adres en contacten Usimex-Exploitatie NV
Location of Usimex-Exploitatie NV on the google maps. Address and contacts of Usimex-Exploitatie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Usimex-Exploitatie NV Usimex-Exploitatie NV: DE GEEST FREDERIKE | Ets Olivier Thewissen SCRL | A. Gregoor BVBA | Van Dille Cartonnage NV | ANDRE,DANTHINE

Other related companies as Usimex-Exploitatie NV: DE GEEST FREDERIKE | Ets Olivier Thewissen SCRL | A. Gregoor BVBA | Van Dille Cartonnage NV | ANDRE,DANTHINE

Usimex-Exploitatie NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België. De volledige naam van het bedrijf is Usimex-Exploitatie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07712371826. Het bedrijf Usimex-Exploitatie NV bevindt zich op het adres: Robert Dansaertlaan 234,1702. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 876,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Usimex-Exploitatie NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Usimex-Exploitatie NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Usimex-Exploitatie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Usimex-Exploitatie NV, openstaande posities, locatie van Usimex-Exploitatie NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Usimex-Exploitatie NV is a company, that was registered 2016 in Dilbeek (Groot - Bijgaarden) region, Belgium. Full name of company is Usimex-Exploitatie NV, company assigned to the tax number BE07712371826. The company Usimex-Exploitatie NV is located at the address: Robert Dansaertlaan 234,1702. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 876,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Usimex-Exploitatie NV were not found.
The main activity of Usimex-Exploitatie NV is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Usimex-Exploitatie NV is not available. You also can look at reviews of Usimex-Exploitatie NV, open positions, location of Usimex-Exploitatie NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Usimex-Exploitatie NV, Dilbeek (Groot - Bijgaarden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Usimex-Exploitatie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Usimex-Exploitatie NV, Dilbeek (Groot - Bijgaarden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Usimex-Exploitatie NV, employees, financial statistics.