Gamma Construct SCRL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Gamma Construct SCRL
Private companiesCoal Mining • Gamma Construct SCRL

Contactgegevens Gamma Construct SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gamma Construct SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gamma Construct SCRL

Regio (region): Seraing, België

Adres (address): Rue du Chêne 283,4100, België

Telefoon (phone): 04 337 40 29 04 337 40 29

Fax (fax): 04 337 92 36 04 337 92 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gamma Construct SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gamma Construct SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gamma Construct SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gamma Construct SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gamma Construct SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gamma Construct SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gamma Construct SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gamma Construct SCRL
Products information Gamma Construct SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE02531219482
Ondernemingsnummer: 8525085449
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Gamma Construct SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gamma Construct SCRL
(Get full report from official database of BE for Gamma Construct SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gamma Construct SCRL
Addition kinds of activities for Gamma Construct SCRL

07510000. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
12410000. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
20220000. Kaas; | Cheese; natural and processed
22960200. Koord en stof voor het versterken van de industriële riem | Cord and fabric for reinforcing industrial belting
23260102. Overalls en overalls | Overalls and coveralls
24991300. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
35420200. Persmachines | Pressing machines
59450203. Spellen (schaken, backgammon en andere duurzame spellen) | Games (chess, backgammon, and other durable games)
65530000. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers

Werken bij Gamma Construct SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gamma Construct SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gamma Construct SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gamma Construct SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers Tijdelijke Opdracht ( November tem December) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk  zijn we op zoek naar Orderpickers (m/v) Om de eindejaardrukte op te vangen zoeken wij gemotiveerde orderpickers in de vaste Late shift Het gaat om een korte termijnopdracht van november tem december Je takenpakket zal zeer ruim zijn en onder andere bestaan uit: - Inscannen van bestellingen - Klaarmaken van bestellingen voor verzending naar bedrijven en particulieren - Vouwen, sorteren en labelen van orders - Klaarmaken van pakketten en paletten voor verzending - Verwerken van retouren

  • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENT DEVELOPER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? - Je hebt zeer goede kennis van javascript (Vue.Js) - Je hebt kennis van HTML, Css, php - Je wil als teamspeler, samen met je collega's, kwaliteit afleveren. - Je koppelt je gedrevenheid en vakkennis aan oog voor detail. - Interessante extra's: Critical CSS, PageSpeed Optimisation, SEO best practises - Bij voorkeur volg je een opleiding informatica aan de hogeschool of universiteit

  • Gepassioneerde student om mee te helpen in een broodjeszaak! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende broodjeszaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven student om op woensdag en donderdag mee te draaien in het klaarmaken van broodjes en bestellingen voor klanten. Je werkt beide dagen van 10u30 tot ongeveer 14u. Klanten bedienen met een glimlach en een positief woordje is jou op het lijf gegoten!

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Apotheek afgevaardigde met een eerste bewezen sales ervaring! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Quintiles

    Type: Vaste Job

    Professionals in de gezondheidszorg overtuigen Een specifiek product of therapeutisch domein beheren Als apotheek afgevaardigde, ben je de cruciale link tussen je pharmaceutisch bedrijf en de apotheek in je regio. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een verschillende producten in jouw territorium, en voor het opbouwen van waardevolle partnerships met belangrijke besluitvormers binnen de gezondheidszorg, in dit geval de apothekers. Je benut je externe sales ervaring op het vlak van verkopen en onderhandelen, je te positioneren en van de concurrentie en jezelf te onderscheiden. Belangrijke professionals in de gezondheidszorg overtuigen Zelfstandig werken op basis van een sterke ondersteuning Samen gaan we voor vooruitgang binnen de gezondheidszorg Profiel * Je beschikt over een hoger diploma, Master en/of Bachelor +3/+4 (wetenschappelijk, paramedisch of commercieel). * Je beschikt over een eerste professionele ervaring : enkel kandidaturen met een eerste externe sales ervaring worden in aanmerking genomen * Je bent enthousiast – leergierig – positief ingesteld – resultaatgericht – ondernemend en flexibel * Je beschikt over uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden * Je beschikt over een rijbewijs, type B * Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met het medisch/wetenschappelijke vakgebied * Je houdt van verkoop & koude prospectie schrift je allesbehalve af We zoeken mensen woonachtig op de volgende regio's : - Anwterpen - Limburg - Oost Vlaanderen - West Vlaanderen

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van Gamma Construct SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Gamma Construct SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gamma Construct SCRL. Laat een reactie achter voor Gamma Construct SCRL. Gamma Construct SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gamma Construct SCRL. Leave a respond for Gamma Construct SCRL. Gamma Construct SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gamma Construct SCRL op de google maps. Adres en contacten Gamma Construct SCRL
Location of Gamma Construct SCRL on the google maps. Address and contacts of Gamma Construct SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Gamma Construct SCRL Gamma Construct SCRL: LA COUTURE DE L'ORME | Catoir | Beauty Glass SA | Fenaux NV | Of The Tivoli Bulls

Other related companies as Gamma Construct SCRL: LA COUTURE DE L'ORME | Catoir | Beauty Glass SA | Fenaux NV | Of The Tivoli Bulls

Gamma Construct SCRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Seraing, België. De volledige naam van het bedrijf is Gamma Construct SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02531219482. Het bedrijf Gamma Construct SCRL bevindt zich op het adres: Rue du Chêne 283,4100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Gamma Construct SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gamma Construct SCRL is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gamma Construct SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gamma Construct SCRL, openstaande posities, locatie van Gamma Construct SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gamma Construct SCRL is a company, that was registered 2010 in Seraing region, Belgium. Full name of company is Gamma Construct SCRL, company assigned to the tax number BE02531219482. The company Gamma Construct SCRL is located at the address: Rue du Chêne 283,4100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Gamma Construct SCRL were not found.
The main activity of Gamma Construct SCRL is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gamma Construct SCRL is not available. You also can look at reviews of Gamma Construct SCRL, open positions, location of Gamma Construct SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gamma Construct SCRL, Seraing: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gamma Construct SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gamma Construct SCRL, Seraing: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gamma Construct SCRL, employees, financial statistics.