ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM
Private companiesMotor Freight Transportation • ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM

Contactgegevens ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 122,2550, België

Telefoon (phone): 03 455 01 01 03 455 01 01

Fax (fax): 03 455 51 66 03 455 51 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM
Products information ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM

BTW identificatienummer (tax): BE01325195312
Ondernemingsnummer: 7302581787
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 568,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM
(Get full report from official database of BE for ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM
Addition kinds of activities for ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM

357705. Magnetische inkt en optische scanapparaten | Magnetic ink and optical scanning devices
401399. Schakel- en terminaldiensten, anders | Switching and terminal services, nec
20330406. Groentesappen: vers | Vegetable juices: fresh
35670100. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
50319904. Timmerhout: Ruw, gekleed en afgewerkt | Lumber: rough, dressed, and finished
50850102. Bakken en containers, opslag | Bins and containers, storage

Werken bij ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oud-Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Student zaalmedewerker binnenspeeltuin (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? En heb je bovendien horeca-ervaring? Dan ben jij de student die we zoeken! Je werkt op woensdag, zaterdag en/of zondag. Tijdens de schoolvakanties is deze binnenspeeltuin te Lokeren ook alle dagen open.. Je helpt met opdienen, afruimen, bestellingen opnemen, toog,... Klantvriendelijkheid is erg belangrijk.

  • HR Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een HR medewerker om ons HR team te versterken. Je takenpakket zal bestaan uit: Administratieve ondersteuning binnen ons HR beleid Je bent verantwoordelijk voor de parollverwerking Je bent verantwoordelijke voor de personeelsadministratie (betreffende ziekte, arbeidersongevallen, ontslag, ...) Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers wat betreft personeelsadministratie Inplannen en opvolgen van medische onderzoeken Je bent het aanspreekpunt voor onze externe diensten zoals verzekeringsmaatschappijen, arbeidsgeneesheer, ...

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM in sociale netwerken
Look for responds of ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM. Laat een reactie achter voor ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM. ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM. Leave a respond for ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM. ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM op de google maps. Adres en contacten ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM
Location of ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM on the google maps. Address and contacts of ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM: MICHIELSENS - STERCKX NV | Brullemans R | P. Van Mechelen B.V.B.A. | antaconsult bvba | de Filmfabriek bvba

Other related companies as ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM: MICHIELSENS - STERCKX NV | Brullemans R | P. Van Mechelen B.V.B.A. | antaconsult bvba | de Filmfabriek bvba

ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01325195312. Het bedrijf ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 122,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 568,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM, openstaande posities, locatie van ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM is a company, that was registered 2018 in Kontich region, Belgium. Full name of company is ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM, company assigned to the tax number BE01325195312. The company ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM is located at the address: Mechelsesteenweg 122,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 568,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM were not found.
The main activity of ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM is not available. You also can look at reviews of ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM, open positions, location of ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM, employees, financial statistics.