AFKOR NV (DHR VAN THUYNE)

Contactgegevens AFKOR NV (DHR VAN THUYNE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFKOR NV (DHR VAN THUYNE): address, phone, fax, email, website, opening hours

AFKOR NV (DHR VAN THUYNE)

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Kapel ter Bede 86,8500, België

Telefoon (phone): +32 (60) 736-41-15 +32 (60) 736-41-15

Fax (fax): +32 (86) 755-54-30 +32 (86) 755-54-30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFKOR NV (DHR VAN THUYNE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFKOR NV (DHR VAN THUYNE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFKOR NV (DHR VAN THUYNE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFKOR NV (DHR VAN THUYNE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFKOR NV (DHR VAN THUYNE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFKOR NV (DHR VAN THUYNE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFKOR NV (DHR VAN THUYNE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFKOR NV (DHR VAN THUYNE)
Products information AFKOR NV (DHR VAN THUYNE)

BTW identificatienummer (tax): BE03205505371
Ondernemingsnummer: 6667022705
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 621,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFKOR NV (DHR VAN THUYNE)
(Get full report from official database of BE for AFKOR NV (DHR VAN THUYNE))

Aanvulling soorten activiteiten voor AFKOR NV (DHR VAN THUYNE)
Addition kinds of activities for AFKOR NV (DHR VAN THUYNE)

7241. Kapper winkels | Barber shops
238601. Leren en schapenbeklede mantels en hoeden | Leather and sheep-lined coats and hats
519906. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases
912102. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local
13820000. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
28999930. Aanstekervloeistof | Lighter fluid
35850500. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
54110100. supermarkten | Supermarkets
80519900. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec

Werken bij AFKOR NV (DHR VAN THUYNE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFKOR NV (DHR VAN THUYNE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFKOR NV (DHR VAN THUYNE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFKOR NV (DHR VAN THUYNE). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant die actief is in de bouwsector zoeken wij een gedreven Chauffeur CE. Voor het vervoer van bouwmaterialen en graafmachines zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met autolaadkraan en/of heftruck is een pluspunt. Ook wordt er sporadisch meegeholpen met de opkuis.

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • WINKELMEDEWERK(ST)ER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zéér mooie supermarkt regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven winkelmedwerk(st)er. Je zal vooral instaan aan de afdeling charcuterie en kassawerk

  • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

  • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

Zoek naar antwoorden van AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) in sociale netwerken
Look for responds of AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFKOR NV (DHR VAN THUYNE). Laat een reactie achter voor AFKOR NV (DHR VAN THUYNE). AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFKOR NV (DHR VAN THUYNE). Leave a respond for AFKOR NV (DHR VAN THUYNE). AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) op de google maps. Adres en contacten AFKOR NV (DHR VAN THUYNE)
Location of AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) on the google maps. Address and contacts of AFKOR NV (DHR VAN THUYNE)

Andere gerelateerde bedrijven als come AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) AFKOR NV (DHR VAN THUYNE): Van Riel F | GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA | Van Langendonck BVBA | Dansschool De Smet-Camby | VAN HOOF & SCHRUERS NV

Other related companies as AFKOR NV (DHR VAN THUYNE): Van Riel F | GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA | Van Langendonck BVBA | Dansschool De Smet-Camby | VAN HOOF & SCHRUERS NV

AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is AFKOR NV (DHR VAN THUYNE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03205505371. Het bedrijf AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) bevindt zich op het adres: Kapel ter Bede 86,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 621,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFKOR NV (DHR VAN THUYNE), openstaande posities, locatie van AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) is a company, that was registered 2011 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is AFKOR NV (DHR VAN THUYNE), company assigned to the tax number BE03205505371. The company AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) is located at the address: Kapel ter Bede 86,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 621,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) were not found.
The main activity of AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) is not available. You also can look at reviews of AFKOR NV (DHR VAN THUYNE), open positions, location of AFKOR NV (DHR VAN THUYNE) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFKOR NV (DHR VAN THUYNE), Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFKOR NV (DHR VAN THUYNE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFKOR NV (DHR VAN THUYNE), Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFKOR NV (DHR VAN THUYNE), employees, financial statistics.