AFBOUW FRANSSENS PATRICK

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • AFBOUW FRANSSENS PATRICK
Private companiesFurniture and Fixtures • AFBOUW FRANSSENS PATRICK

Contactgegevens AFBOUW FRANSSENS PATRICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFBOUW FRANSSENS PATRICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFBOUW FRANSSENS PATRICK

Regio (region): Hasselt (Stokrooie), België

Adres (address): Waterlozestraat 106,3511, België

Telefoon (phone): 011 25 41 79; 0475 75 96 29; 012 45 53 01 011 25 41 79; 0475 75 96 29; 012 45 53 01

Fax (fax): 011 25 41 00 011 25 41 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFBOUW FRANSSENS PATRICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFBOUW FRANSSENS PATRICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFBOUW FRANSSENS PATRICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFBOUW FRANSSENS PATRICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFBOUW FRANSSENS PATRICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFBOUW FRANSSENS PATRICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFBOUW FRANSSENS PATRICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFBOUW FRANSSENS PATRICK
Products information AFBOUW FRANSSENS PATRICK

BTW identificatienummer (tax): BE09471557617
Ondernemingsnummer: 1241424560
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 302,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AFBOUW FRANSSENS PATRICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFBOUW FRANSSENS PATRICK
(Get full report from official database of BE for AFBOUW FRANSSENS PATRICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFBOUW FRANSSENS PATRICK
Addition kinds of activities for AFBOUW FRANSSENS PATRICK

265602. Bevroren voedsel- en ijscontainers | Frozen food and ice cream containers
317100. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
329900. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
335100. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
27540301. Kalenders: gravure printing | Calendars: gravure printing
32550100. Kunststof vuurvaste materialen | Plastic refractories
51220206. Tandenborstels, behalve elektrisch | Toothbrushes, except electric
55510301. Zeilboten, hulp (aangedreven) | Sailboats, auxiliary (powered)
79991202. Paardensport | Riding stable

Werken bij AFBOUW FRANSSENS PATRICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFBOUW FRANSSENS PATRICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFBOUW FRANSSENS PATRICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFBOUW FRANSSENS PATRICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Lijnoperator (m/v) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - Hoofdbedienaar van verpakkingslijnen en -machines - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - medewerkers aan de lijn werkinstructies geven en inschakelen tijdens referentiewissels - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in 2 ploegen

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ATS TECHNICS nv

    Type: Vaste Job

    Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

  • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Culinaire slagerij OX

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

  • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van AFBOUW FRANSSENS PATRICK in sociale netwerken
Look for responds of AFBOUW FRANSSENS PATRICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFBOUW FRANSSENS PATRICK. Laat een reactie achter voor AFBOUW FRANSSENS PATRICK. AFBOUW FRANSSENS PATRICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFBOUW FRANSSENS PATRICK. Leave a respond for AFBOUW FRANSSENS PATRICK. AFBOUW FRANSSENS PATRICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFBOUW FRANSSENS PATRICK op de google maps. Adres en contacten AFBOUW FRANSSENS PATRICK
Location of AFBOUW FRANSSENS PATRICK on the google maps. Address and contacts of AFBOUW FRANSSENS PATRICK

Andere gerelateerde bedrijven als come AFBOUW FRANSSENS PATRICK AFBOUW FRANSSENS PATRICK: Frischer Congres SPRL | Callewaert | WOON- EN ZORGCENTRUM ST-VINCENTIUS VZW | EQUINOX COMMUNICATIONS | FINABEL

Other related companies as AFBOUW FRANSSENS PATRICK: Frischer Congres SPRL | Callewaert | WOON- EN ZORGCENTRUM ST-VINCENTIUS VZW | EQUINOX COMMUNICATIONS | FINABEL

AFBOUW FRANSSENS PATRICK is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Hasselt (Stokrooie), België. De volledige naam van het bedrijf is AFBOUW FRANSSENS PATRICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09471557617. Het bedrijf AFBOUW FRANSSENS PATRICK bevindt zich op het adres: Waterlozestraat 106,3511. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 302,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AFBOUW FRANSSENS PATRICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AFBOUW FRANSSENS PATRICK is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFBOUW FRANSSENS PATRICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFBOUW FRANSSENS PATRICK, openstaande posities, locatie van AFBOUW FRANSSENS PATRICK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AFBOUW FRANSSENS PATRICK is a company, that was registered 2001 in Hasselt (Stokrooie) region, Belgium. Full name of company is AFBOUW FRANSSENS PATRICK, company assigned to the tax number BE09471557617. The company AFBOUW FRANSSENS PATRICK is located at the address: Waterlozestraat 106,3511. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 302,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AFBOUW FRANSSENS PATRICK were not found.
The main activity of AFBOUW FRANSSENS PATRICK is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AFBOUW FRANSSENS PATRICK is not available. You also can look at reviews of AFBOUW FRANSSENS PATRICK, open positions, location of AFBOUW FRANSSENS PATRICK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFBOUW FRANSSENS PATRICK, Hasselt (Stokrooie): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFBOUW FRANSSENS PATRICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFBOUW FRANSSENS PATRICK, Hasselt (Stokrooie): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFBOUW FRANSSENS PATRICK, employees, financial statistics.