Houtinterieur Hellemans

Contactgegevens Houtinterieur Hellemans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Houtinterieur Hellemans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Houtinterieur Hellemans

Regio (region): Mortsel, België

Adres (address): Liersesteenweg 197,2640, België

Telefoon (phone): 03 455 32 68 03 455 32 68

Fax (fax): 03 455 54 40 03 455 54 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Houtinterieur Hellemans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Houtinterieur Hellemans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Houtinterieur Hellemans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Houtinterieur Hellemans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Houtinterieur Hellemans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Houtinterieur Hellemans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Houtinterieur Hellemans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Houtinterieur Hellemans
Products information Houtinterieur Hellemans

BTW identificatienummer (tax): BE01776184082
Ondernemingsnummer: 4336822509
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Houtinterieur Hellemans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Houtinterieur Hellemans
(Get full report from official database of BE for Houtinterieur Hellemans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Houtinterieur Hellemans
Addition kinds of activities for Houtinterieur Hellemans

329599. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
22111209. Leno stoffen, katoen | Leno fabrics, cotton
32970300. Hittebestendige mengsels | Heat resistant mixtures
36120110. Transmissie en distributie spanning regulatoren | Transmission and distribution voltage regulators
36410106. Lampen, fluorescerend, elektrisch | Lamps, fluorescent, electric
38239900. Process controle instrumenten, nec | Process control instruments, nec
59619921. Gereedschap en hardware, postorder | Tools and hardware, mail order
79990502. Verhuur bromfietsen | Moped rental

Werken bij Houtinterieur Hellemans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Houtinterieur Hellemans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Houtinterieur Hellemans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Houtinterieur Hellemans. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Magazijnier / Monteur (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een gestructureerde magazijnier, die ook af en toe montagewerk kan verrichten. - Je staat in voor het receptioneren van binnenkomende goederen en doet er de administratie rond. - Je vult voorraden aan en je structureert de magazijn rekken en het automatisch magazijn. - Je doet opvolging van de project gebonden aankopen. - Je staat in voor het verpakken van de installaties en de goederen - Je laadt en lost de vrachtwagens. - Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkvloer. - Je maakt demo installaties voor transport klaar en je stelt deze terug op bij terugkeer. - Af en toe help je bij het monteren op de werkvloer (mechanisch electrisch) - Je controleert en je werkt stuklijsten bij in het ERP systeem.

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

  • Customer Service Executive (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van de grootste 'port-infrastructure' bedrijven van Europa, zijn wij op zoek naar een Customer Service Executive! Als Customer Service Executive ben je het eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant. Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar Euroports toe evenals voor de interne diensten naar de klant toe. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve doorstroming van informatie inzake uitvoering van operationele en commerciële samenwerking met de klant. Je bent alert voor commerciële uitdagingen. Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

Zoek naar antwoorden van Houtinterieur Hellemans in sociale netwerken
Look for responds of Houtinterieur Hellemans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Houtinterieur Hellemans. Laat een reactie achter voor Houtinterieur Hellemans. Houtinterieur Hellemans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Houtinterieur Hellemans. Leave a respond for Houtinterieur Hellemans. Houtinterieur Hellemans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Houtinterieur Hellemans op de google maps. Adres en contacten Houtinterieur Hellemans
Location of Houtinterieur Hellemans on the google maps. Address and contacts of Houtinterieur Hellemans

Andere gerelateerde bedrijven als come Houtinterieur Hellemans Houtinterieur Hellemans: Dugardein-De Sutter NV | FIRMA VERMEIREN | Jambers NV | Distillerie Bal en Louis Meeus N.V. | Europro SA

Other related companies as Houtinterieur Hellemans: Dugardein-De Sutter NV | FIRMA VERMEIREN | Jambers NV | Distillerie Bal en Louis Meeus N.V. | Europro SA

Houtinterieur Hellemans is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Mortsel, België. De volledige naam van het bedrijf is Houtinterieur Hellemans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01776184082. Het bedrijf Houtinterieur Hellemans bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 197,2640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Houtinterieur Hellemans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Houtinterieur Hellemans is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Houtinterieur Hellemans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Houtinterieur Hellemans, openstaande posities, locatie van Houtinterieur Hellemans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Houtinterieur Hellemans is a company, that was registered 2004 in Mortsel region, Belgium. Full name of company is Houtinterieur Hellemans, company assigned to the tax number BE01776184082. The company Houtinterieur Hellemans is located at the address: Liersesteenweg 197,2640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Houtinterieur Hellemans were not found.
The main activity of Houtinterieur Hellemans is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Houtinterieur Hellemans is not available. You also can look at reviews of Houtinterieur Hellemans, open positions, location of Houtinterieur Hellemans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Houtinterieur Hellemans, Mortsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Houtinterieur Hellemans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Houtinterieur Hellemans, Mortsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Houtinterieur Hellemans, employees, financial statistics.