FERLIN Maatwerkmeubelen

Contactgegevens FERLIN Maatwerkmeubelen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERLIN Maatwerkmeubelen: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERLIN Maatwerkmeubelen

Regio (region): Ichtegem (Eernegem), België

Adres (address): Bruggestraat 116,8480, België

Telefoon (phone): 059 29 95 39 059 29 95 39

Fax (fax): 059 29 82 06 059 29 82 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERLIN Maatwerkmeubelen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERLIN Maatwerkmeubelen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERLIN Maatwerkmeubelen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERLIN Maatwerkmeubelen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERLIN Maatwerkmeubelen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERLIN Maatwerkmeubelen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERLIN Maatwerkmeubelen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERLIN Maatwerkmeubelen
Products information FERLIN Maatwerkmeubelen

BTW identificatienummer (tax): BE04010253906
Ondernemingsnummer: 9618499755
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in FERLIN Maatwerkmeubelen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERLIN Maatwerkmeubelen
(Get full report from official database of BE for FERLIN Maatwerkmeubelen)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERLIN Maatwerkmeubelen
Addition kinds of activities for FERLIN Maatwerkmeubelen

2893. Drukinkt | Printing ink
525101. Gereedschap | Tools
22410106. Linten, nec | Ribbons, nec
37130207. Dump truck bodies | Dump truck bodies
38610316. Statieven, camera en projector | Tripods, camera and projector
73780000. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
73810200. Detective diensten | Detective services
79229900. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec
79991200. Rijden en rodeo diensten | Riding and rodeo services
80490301. Spraakpatholoog | Speech pathologist

Werken bij FERLIN Maatwerkmeubelen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERLIN Maatwerkmeubelen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERLIN Maatwerkmeubelen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERLIN Maatwerkmeubelen. Looking for open vacancies in other companies

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

  • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Taaltrainer Frans regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak zoekt een enthousiaste en gedreven taaltrainer Frans om les te geven aan particulieren en professionals in en rond Gent.

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

Zoek naar antwoorden van FERLIN Maatwerkmeubelen in sociale netwerken
Look for responds of FERLIN Maatwerkmeubelen in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERLIN Maatwerkmeubelen. Laat een reactie achter voor FERLIN Maatwerkmeubelen. FERLIN Maatwerkmeubelen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERLIN Maatwerkmeubelen. Leave a respond for FERLIN Maatwerkmeubelen. FERLIN Maatwerkmeubelen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERLIN Maatwerkmeubelen op de google maps. Adres en contacten FERLIN Maatwerkmeubelen
Location of FERLIN Maatwerkmeubelen on the google maps. Address and contacts of FERLIN Maatwerkmeubelen

Andere gerelateerde bedrijven als come FERLIN Maatwerkmeubelen FERLIN Maatwerkmeubelen: Micrographex | AMS DIGITAL PRINTING BVBA | GERARD LEOPOLD | BURORENT | Scherpenreen en zonen nv

Other related companies as FERLIN Maatwerkmeubelen: Micrographex | AMS DIGITAL PRINTING BVBA | GERARD LEOPOLD | BURORENT | Scherpenreen en zonen nv

FERLIN Maatwerkmeubelen is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Ichtegem (Eernegem), België. De volledige naam van het bedrijf is FERLIN Maatwerkmeubelen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04010253906. Het bedrijf FERLIN Maatwerkmeubelen bevindt zich op het adres: Bruggestraat 116,8480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in FERLIN Maatwerkmeubelen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FERLIN Maatwerkmeubelen is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERLIN Maatwerkmeubelen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERLIN Maatwerkmeubelen, openstaande posities, locatie van FERLIN Maatwerkmeubelen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FERLIN Maatwerkmeubelen is a company, that was registered 2004 in Ichtegem (Eernegem) region, Belgium. Full name of company is FERLIN Maatwerkmeubelen, company assigned to the tax number BE04010253906. The company FERLIN Maatwerkmeubelen is located at the address: Bruggestraat 116,8480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in FERLIN Maatwerkmeubelen were not found.
The main activity of FERLIN Maatwerkmeubelen is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FERLIN Maatwerkmeubelen is not available. You also can look at reviews of FERLIN Maatwerkmeubelen, open positions, location of FERLIN Maatwerkmeubelen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERLIN Maatwerkmeubelen, Ichtegem (Eernegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERLIN Maatwerkmeubelen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERLIN Maatwerkmeubelen, Ichtegem (Eernegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERLIN Maatwerkmeubelen, employees, financial statistics.