ARCA SYSTEMS/ STORACON

Contactgegevens ARCA SYSTEMS/ STORACON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCA SYSTEMS/ STORACON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCA SYSTEMS/ STORACON

Regio (region): Deerlijk, België

Adres (address): Nijverheidslaan 52,8540, België

Telefoon (phone): 056 77 58 21 056 77 58 21

Fax (fax): 056 77 58 26 056 77 58 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCA SYSTEMS/ STORACON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCA SYSTEMS/ STORACON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCA SYSTEMS/ STORACON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCA SYSTEMS/ STORACON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCA SYSTEMS/ STORACON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCA SYSTEMS/ STORACON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCA SYSTEMS/ STORACON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCA SYSTEMS/ STORACON
Products information ARCA SYSTEMS/ STORACON

BTW identificatienummer (tax): BE02098358154
Ondernemingsnummer: 5868591308
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 142,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ARCA SYSTEMS/ STORACON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCA SYSTEMS/ STORACON
(Get full report from official database of BE for ARCA SYSTEMS/ STORACON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCA SYSTEMS/ STORACON
Addition kinds of activities for ARCA SYSTEMS/ STORACON

171104. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
305202. Plastic slang | Plastic hose
804200. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
951101. Milieuagentschappen | Environmental agencies
25310304. Zitplaatsen, spoorweg | Seats, railroad
37110405. Motorbussen, behalve trackless trollies, assemblage van | Motor buses, except trackless trollies, assembly of
39110107. Pins (juwelen), edelmetaal | Pins (jewelry), precious metal
50910300. Visserij apparatuur en benodigdheden | Fishing equipment and supplies
86610117. Inter-kerkelijke kerk | Inter-denominational church

Werken bij ARCA SYSTEMS/ STORACON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCA SYSTEMS/ STORACON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCA SYSTEMS/ STORACON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCA SYSTEMS/ STORACON. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als technicus sta je in voor de integrale opbouw en opstart van nieuwe installaties, machines, verbeteringsprojecten,… Alsook ben je mede verantwoordelijk voor de elektrische interventies en revisies op de opgebouwde installaties en het algemeen machinepark

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Polyvalent horecamedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoofdtaken Het leveren van een goede service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Instaan voor opleiding en begeleiding (Crewtrainer) Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren Functieomschrijving Via interne opleidingen zullen alle verschillende stations worden aangeleerd. Aansluitend wordt een interne opleiding tot Crewtrainer voorzien. Na een gunstig verloop kan men doorgroeien tot Shiftmanager.

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Autotechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DI NITTO

    Type: Vaste Job

    Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • Computer Futures - Senior Java Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    MicroServices en Spring helemaal jouw ding? Steeds op zoek naar opdrachten met de nieuwere technologieën? Dan is deze opdracht iets voor jou.     Projectinhoud Het bedrijf heeft verschillende projecten binnen eCommerce, ERP software en Warehouse management. De grootste uitdaging ligt momenteel in het Warehouse Control System (WCS). Je zal een bijdrage leveren aan het opzetten van een MicroServices architectuur. Er wordt ontwikkeld in een complexe omgeving waarin je jezelf kan uitdagen. Ook heeft het Spotify-model heeft zijn intrede gemaakt bij deze onderneming, een Agile-mindset is dus een vereiste. Hiertoe dien je open te communiceren en goed in team te werken.   Technology stack Java 8+ Spring MVC, Spring Boot Angular (latest versions) MicroServices, Event-driven architecture REST API's GIT, IntelliJ, SonarQube Docker, Kubernetes, Spinnaker, Jenkins Google Cloud TDD, DDD   Projectdetails Locatie: West-Vlaanderen Projectduur: langetermijn (min. 6 maanden) Taal: Nederlands Marktconforme verloning   Interesse?   Graag kom ik met je in contact om meer te vertellen over deze rol en de opdrachtgever.

Zoek naar antwoorden van ARCA SYSTEMS/ STORACON in sociale netwerken
Look for responds of ARCA SYSTEMS/ STORACON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCA SYSTEMS/ STORACON. Laat een reactie achter voor ARCA SYSTEMS/ STORACON. ARCA SYSTEMS/ STORACON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCA SYSTEMS/ STORACON. Leave a respond for ARCA SYSTEMS/ STORACON. ARCA SYSTEMS/ STORACON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCA SYSTEMS/ STORACON op de google maps. Adres en contacten ARCA SYSTEMS/ STORACON
Location of ARCA SYSTEMS/ STORACON on the google maps. Address and contacts of ARCA SYSTEMS/ STORACON

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCA SYSTEMS/ STORACON ARCA SYSTEMS/ STORACON: Riverpo | Scholengroep Domein Speelhof | LEYSEN KEUKEN & SANITAIR | MCM Fine Foods N.V | The Great Creator

Other related companies as ARCA SYSTEMS/ STORACON: Riverpo | Scholengroep Domein Speelhof | LEYSEN KEUKEN & SANITAIR | MCM Fine Foods N.V | The Great Creator

ARCA SYSTEMS/ STORACON is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Deerlijk, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCA SYSTEMS/ STORACON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02098358154. Het bedrijf ARCA SYSTEMS/ STORACON bevindt zich op het adres: Nijverheidslaan 52,8540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 142,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ARCA SYSTEMS/ STORACON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCA SYSTEMS/ STORACON is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCA SYSTEMS/ STORACON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCA SYSTEMS/ STORACON, openstaande posities, locatie van ARCA SYSTEMS/ STORACON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARCA SYSTEMS/ STORACON is a company, that was registered 1994 in Deerlijk region, Belgium. Full name of company is ARCA SYSTEMS/ STORACON, company assigned to the tax number BE02098358154. The company ARCA SYSTEMS/ STORACON is located at the address: Nijverheidslaan 52,8540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 142,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ARCA SYSTEMS/ STORACON were not found.
The main activity of ARCA SYSTEMS/ STORACON is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCA SYSTEMS/ STORACON is not available. You also can look at reviews of ARCA SYSTEMS/ STORACON, open positions, location of ARCA SYSTEMS/ STORACON on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCA SYSTEMS/ STORACON, Deerlijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCA SYSTEMS/ STORACON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCA SYSTEMS/ STORACON, Deerlijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCA SYSTEMS/ STORACON, employees, financial statistics.