VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK

Contactgegevens VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK

Regio (region): Lanaken, België

Adres (address): Europark 11,3620, België

Telefoon (phone): 089 71 41 70 089 71 41 70

Fax (fax): 089 71 58 15 089 71 58 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK
Products information VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK

BTW identificatienummer (tax): BE05604095458
Ondernemingsnummer: 8104309082
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK
(Get full report from official database of BE for VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK
Addition kinds of activities for VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK

399905. Sigaret- en sigaraproducten en accessoires | Cigarette and cigar products and accessories
752101. Buiten parkeerdiensten | Outdoor parking services
26210306. Filter papier | Filter paper
26210400. Boek-, obligatie- en drukpapieren | Book, bond and printing papers
26210805. Manila verpakkingspapier | Manila wrapping paper
83220612. Telefonische begeleiding | Telephone counseling service
97219903. ambassades | Embassies

Werken bij VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • cnc bediender m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een CNC Insteller / bediener M/V. * Je zal instaan voor het correct instellen en bedienen van de CNC machine het verwerken van kunstofmatrialen

  • Chauffeur CE kipvervoer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Brugse transportfirma gespecialiseerd in kipvervoer zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor vervoer van grond, grind, steenslag, asfalt, .... Je rijdt nationaal, dagwerk. Je moet goed kunnen achteruitrijden, want moeten gaan laden onder machine. Zaterdagwerk enkel op vrijwillige basis, geen nachtwerk.

  • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Gelmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-GELMEN)

    Regio: GROOT-GELMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • Credit Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK in sociale netwerken
Look for responds of VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK. Laat een reactie achter voor VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK. VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK. Leave a respond for VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK. VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK op de google maps. Adres en contacten VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK
Location of VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK on the google maps. Address and contacts of VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK: Roggeman bvba BVBA | Neon Elite nv NV | UNISTEAM BELGIUM | Gebroeders De Rijk België N.V. | Clauwaert

Other related companies as VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK: Roggeman bvba BVBA | Neon Elite nv NV | UNISTEAM BELGIUM | Gebroeders De Rijk België N.V. | Clauwaert

VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Lanaken, België. De volledige naam van het bedrijf is VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05604095458. Het bedrijf VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK bevindt zich op het adres: Europark 11,3620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK, openstaande posities, locatie van VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK is a company, that was registered 2017 in Lanaken region, Belgium. Full name of company is VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK, company assigned to the tax number BE05604095458. The company VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK is located at the address: Europark 11,3620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK were not found.
The main activity of VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK is not available. You also can look at reviews of VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK, open positions, location of VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK, Lanaken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK, Lanaken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VUURWERKMEESTERS/ MAITRES FEUX D'ARTIFICES VANGELABBEEK, employees, financial statistics.