Vuurwerkmeesters Vangelabbeek

Contactgegevens Vuurwerkmeesters Vangelabbeek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vuurwerkmeesters Vangelabbeek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vuurwerkmeesters Vangelabbeek

Regio (region): Lanaken, België

Adres (address): Europark 11,3620, België

Telefoon (phone): 089 71 41 70 089 71 41 70

Fax (fax): 089 71 58 15 089 71 58 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vuurwerkmeesters Vangelabbeek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vuurwerkmeesters Vangelabbeek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vuurwerkmeesters Vangelabbeek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vuurwerkmeesters Vangelabbeek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vuurwerkmeesters Vangelabbeek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vuurwerkmeesters Vangelabbeek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vuurwerkmeesters Vangelabbeek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vuurwerkmeesters Vangelabbeek
Products information Vuurwerkmeesters Vangelabbeek

BTW identificatienummer (tax): BE06247344970
Ondernemingsnummer: 7963134765
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vuurwerkmeesters Vangelabbeek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vuurwerkmeesters Vangelabbeek
(Get full report from official database of BE for Vuurwerkmeesters Vangelabbeek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vuurwerkmeesters Vangelabbeek
Addition kinds of activities for Vuurwerkmeesters Vangelabbeek

335601. Lood en zink | Lead and zinc
36390103. Vuilnispersen, huishoudelijk | Trash compactors, household
39310503. Klokken en delen (muziekinstrumenten) | Chimes and parts (musical instruments)
63249902. Groep ziekenhuisplannen | Group hospitalization plans
73899905. Kinderstoel, auto: verhuur | Child restraint seat, automotive: rental

Werken bij Vuurwerkmeesters Vangelabbeek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vuurwerkmeesters Vangelabbeek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vuurwerkmeesters Vangelabbeek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vuurwerkmeesters Vangelabbeek. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Magazijnier dagwerk VAST (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief binnen de metaalindustrie (silobouw), kijkt momenteel uit ter vervanging naar een magazijnier voor vaste indienstname. Hierbij haal je de bestelling van de klanten uit de rekken en plaatst deze klaar in de laadruimte. Je verplaatst de ladingen van de laadzone naar de rekken: je kan dubbele paletten in de hoogste rekken plaatsen. Het invullen van de stockdocumenten dient steeds correct te gebeuren nl: ingave lotnummers, grondstoffen en hoeveelheden.

  • Lasser (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig op maat samenstellen, lassen en afwerken van diverse constructies, rekening houdend met de kwaliteitsvereisten. Deze werkzaamheden voer je uit vanuit voorbereide werkplaatsvoorschriften en tekeningen. Dit betreft zowel robotlassen als manueel lassen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

  • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

  • PLAATSERS (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GUNCO

    Type: Vaste Job

    KEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

Zoek naar antwoorden van Vuurwerkmeesters Vangelabbeek in sociale netwerken
Look for responds of Vuurwerkmeesters Vangelabbeek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vuurwerkmeesters Vangelabbeek. Laat een reactie achter voor Vuurwerkmeesters Vangelabbeek. Vuurwerkmeesters Vangelabbeek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vuurwerkmeesters Vangelabbeek. Leave a respond for Vuurwerkmeesters Vangelabbeek. Vuurwerkmeesters Vangelabbeek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vuurwerkmeesters Vangelabbeek op de google maps. Adres en contacten Vuurwerkmeesters Vangelabbeek
Location of Vuurwerkmeesters Vangelabbeek on the google maps. Address and contacts of Vuurwerkmeesters Vangelabbeek

Andere gerelateerde bedrijven als come Vuurwerkmeesters Vangelabbeek Vuurwerkmeesters Vangelabbeek: Faes Ludo | Servicadet SA | Steeno-Van Opstal BVBA | Actaphone SA | Lorquet Bernard

Other related companies as Vuurwerkmeesters Vangelabbeek: Faes Ludo | Servicadet SA | Steeno-Van Opstal BVBA | Actaphone SA | Lorquet Bernard

Vuurwerkmeesters Vangelabbeek is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Lanaken, België. De volledige naam van het bedrijf is Vuurwerkmeesters Vangelabbeek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06247344970. Het bedrijf Vuurwerkmeesters Vangelabbeek bevindt zich op het adres: Europark 11,3620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vuurwerkmeesters Vangelabbeek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vuurwerkmeesters Vangelabbeek is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vuurwerkmeesters Vangelabbeek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vuurwerkmeesters Vangelabbeek, openstaande posities, locatie van Vuurwerkmeesters Vangelabbeek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vuurwerkmeesters Vangelabbeek is a company, that was registered 2000 in Lanaken region, Belgium. Full name of company is Vuurwerkmeesters Vangelabbeek, company assigned to the tax number BE06247344970. The company Vuurwerkmeesters Vangelabbeek is located at the address: Europark 11,3620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vuurwerkmeesters Vangelabbeek were not found.
The main activity of Vuurwerkmeesters Vangelabbeek is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vuurwerkmeesters Vangelabbeek is not available. You also can look at reviews of Vuurwerkmeesters Vangelabbeek, open positions, location of Vuurwerkmeesters Vangelabbeek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vuurwerkmeesters Vangelabbeek, Lanaken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vuurwerkmeesters Vangelabbeek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vuurwerkmeesters Vangelabbeek, Lanaken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vuurwerkmeesters Vangelabbeek, employees, financial statistics.