Emuref SA

Contactgegevens Emuref SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Emuref SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Emuref SA

Regio (region): Chaudfontaine (Beaufays), België

Adres (address): Rue les Oies 33,4052, België

Telefoon (phone): 04 368 78 06 04 368 78 06

Fax (fax): 04 368 68 77 04 368 68 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Emuref SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Emuref SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Emuref SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Emuref SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Emuref SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Emuref SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Emuref SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Emuref SA
Products information Emuref SA

BTW identificatienummer (tax): BE04604888916
Ondernemingsnummer: 4918823242
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Emuref SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Emuref SA
(Get full report from official database of BE for Emuref SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Emuref SA
Addition kinds of activities for Emuref SA

5989. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
232301. Mannen en jongens stropdassen en strikjes | Men's and boys' neckties and bow ties
20150504. Ganzen, verwerkt: vers | Geese, processed: fresh
23530100. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
28120100. alkaliën | Alkalies
37990102. Bootwagens | Boat trailers
83220603. Multi-service centrum | Multi-service center

Werken bij Emuref SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Emuref SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Emuref SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Emuref SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken als horecamedewerker zijn: Tafels dekken en afruimen; Opdienen; Afwassen; Onderhoud zaal; Aanvullen frigo's.

  • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 28 uren/week - woensdag hele dag thuis en vrijdagnamiddag thuis waardoor u me-time heeft ! U kan ook de kinderen van school halen op vrijdag ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • Technisch commercieel medewerker bouwsector (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HOSA

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een technisch persoon met de nodige commerciële flair! Jouw jobomschrijving is de volgende: Verkoop en offertes opmaken Technisch adviseren van klanten en collega's Voorbereiden van orders Aankopen van materiaal Contact met verschillende leveranciers Je gaat ook zelf op bezoek bij klanten

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

Zoek naar antwoorden van Emuref SA in sociale netwerken
Look for responds of Emuref SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Emuref SA. Laat een reactie achter voor Emuref SA. Emuref SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Emuref SA. Leave a respond for Emuref SA. Emuref SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Emuref SA op de google maps. Adres en contacten Emuref SA
Location of Emuref SA on the google maps. Address and contacts of Emuref SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Emuref SA Emuref SA: Grey And Sons BVBA | Nooyen BVBA | Wegenbouw Martin NV | Biesemans BVBA | Sami Engineering S.A.

Other related companies as Emuref SA: Grey And Sons BVBA | Nooyen BVBA | Wegenbouw Martin NV | Biesemans BVBA | Sami Engineering S.A.

Emuref SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Chaudfontaine (Beaufays), België. De volledige naam van het bedrijf is Emuref SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04604888916. Het bedrijf Emuref SA bevindt zich op het adres: Rue les Oies 33,4052. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 492,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Emuref SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Emuref SA is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Emuref SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Emuref SA, openstaande posities, locatie van Emuref SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Emuref SA is a company, that was registered 1997 in Chaudfontaine (Beaufays) region, Belgium. Full name of company is Emuref SA, company assigned to the tax number BE04604888916. The company Emuref SA is located at the address: Rue les Oies 33,4052. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 492,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Emuref SA were not found.
The main activity of Emuref SA is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Emuref SA is not available. You also can look at reviews of Emuref SA, open positions, location of Emuref SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Emuref SA, Chaudfontaine (Beaufays): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Emuref SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Emuref SA, Chaudfontaine (Beaufays): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Emuref SA, employees, financial statistics.