Lefèbvre Dalbe-Bruxelles

Contactgegevens Lefèbvre Dalbe-Bruxelles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lefèbvre Dalbe-Bruxelles: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lefèbvre Dalbe-Bruxelles

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Zuidstraat 25,1000, België

Telefoon (phone): 02 512 05 07 02 512 05 07

Fax (fax): 02 514 02 29 02 514 02 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lefèbvre Dalbe-Bruxelles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lefèbvre Dalbe-Bruxelles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lefèbvre Dalbe-Bruxelles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lefèbvre Dalbe-Bruxelles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lefèbvre Dalbe-Bruxelles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lefèbvre Dalbe-Bruxelles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lefèbvre Dalbe-Bruxelles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lefèbvre Dalbe-Bruxelles
Products information Lefèbvre Dalbe-Bruxelles

BTW identificatienummer (tax): BE09459472656
Ondernemingsnummer: 1989593505
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Lefèbvre Dalbe-Bruxelles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lefèbvre Dalbe-Bruxelles
(Get full report from official database of BE for Lefèbvre Dalbe-Bruxelles)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lefèbvre Dalbe-Bruxelles
Addition kinds of activities for Lefèbvre Dalbe-Bruxelles

01799912. Papaya Grove | Papaya grove
15420402. Brandstationsbouw | Fire station construction
22589901. Kleuren en afwerken van kantartikelen en warp-breien | Dyeing and finishing lace goods and warp knit fabric
25310200. Kerkmeubilair | Church furniture
35599909. Katoen ginning machines | Cotton ginning machinery
97219907. Verenigde Naties | United nations

Werken bij Lefèbvre Dalbe-Bruxelles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lefèbvre Dalbe-Bruxelles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lefèbvre Dalbe-Bruxelles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lefèbvre Dalbe-Bruxelles. Looking for open vacancies in other companies

  • BANKETBAKKER (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: 'T KRAMIKSKE

    Type: Vervanging brugpensioen

    In onze bakkerij zal je instaan voor volgende taken: maken van patisserie bakken van broden afwerken van producten nejtes en ordelijk houden van de werkplek ...

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de ontvangst en opslag van goederen in de opslagplaats. Verder zorg je ervoor dat de goederen klaar staan voor distributie alsook voor de orde/netheid en algemeen onderhoud van het magazijn.

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Sint niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Lefèbvre Dalbe-Bruxelles in sociale netwerken
Look for responds of Lefèbvre Dalbe-Bruxelles in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lefèbvre Dalbe-Bruxelles. Laat een reactie achter voor Lefèbvre Dalbe-Bruxelles. Lefèbvre Dalbe-Bruxelles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lefèbvre Dalbe-Bruxelles. Leave a respond for Lefèbvre Dalbe-Bruxelles. Lefèbvre Dalbe-Bruxelles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lefèbvre Dalbe-Bruxelles op de google maps. Adres en contacten Lefèbvre Dalbe-Bruxelles
Location of Lefèbvre Dalbe-Bruxelles on the google maps. Address and contacts of Lefèbvre Dalbe-Bruxelles

Andere gerelateerde bedrijven als come Lefèbvre Dalbe-Bruxelles Lefèbvre Dalbe-Bruxelles: BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J | TANDLABO BREDERO | Ambassador (Hotel) | Oostendse Petanque Club | Van Rijsselberghe-Beton B.V.B.A.

Other related companies as Lefèbvre Dalbe-Bruxelles: BRANDERTECHNIEK DE VOLDER J | TANDLABO BREDERO | Ambassador (Hotel) | Oostendse Petanque Club | Van Rijsselberghe-Beton B.V.B.A.

Lefèbvre Dalbe-Bruxelles is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Lefèbvre Dalbe-Bruxelles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09459472656. Het bedrijf Lefèbvre Dalbe-Bruxelles bevindt zich op het adres: Zuidstraat 25,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 559,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Lefèbvre Dalbe-Bruxelles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lefèbvre Dalbe-Bruxelles is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lefèbvre Dalbe-Bruxelles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lefèbvre Dalbe-Bruxelles, openstaande posities, locatie van Lefèbvre Dalbe-Bruxelles op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lefèbvre Dalbe-Bruxelles is a company, that was registered 1986 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Lefèbvre Dalbe-Bruxelles, company assigned to the tax number BE09459472656. The company Lefèbvre Dalbe-Bruxelles is located at the address: Zuidstraat 25,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 559,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Lefèbvre Dalbe-Bruxelles were not found.
The main activity of Lefèbvre Dalbe-Bruxelles is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lefèbvre Dalbe-Bruxelles is not available. You also can look at reviews of Lefèbvre Dalbe-Bruxelles, open positions, location of Lefèbvre Dalbe-Bruxelles on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lefèbvre Dalbe-Bruxelles, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lefèbvre Dalbe-Bruxelles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lefèbvre Dalbe-Bruxelles, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lefèbvre Dalbe-Bruxelles, employees, financial statistics.