POIDS LOURDS HAINAUT SA

Contactgegevens POIDS LOURDS HAINAUT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POIDS LOURDS HAINAUT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

POIDS LOURDS HAINAUT SA

Regio (region): Charleroi (Gosselies), België

Adres (address): Avenue Jean Mermoz 29,6041, België

Telefoon (phone): 071 25 92 12; 071 35 47 50; 071 37 37 37 071 25 92 12; 071 35 47 50; 071 37 37 37

Fax (fax): 071 35 47 50 071 35 47 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POIDS LOURDS HAINAUT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POIDS LOURDS HAINAUT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POIDS LOURDS HAINAUT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POIDS LOURDS HAINAUT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POIDS LOURDS HAINAUT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POIDS LOURDS HAINAUT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POIDS LOURDS HAINAUT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POIDS LOURDS HAINAUT SA
Products information POIDS LOURDS HAINAUT SA

BTW identificatienummer (tax): BE04418395996
Ondernemingsnummer: 7668975830
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 454,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in POIDS LOURDS HAINAUT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POIDS LOURDS HAINAUT SA
(Get full report from official database of BE for POIDS LOURDS HAINAUT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor POIDS LOURDS HAINAUT SA
Addition kinds of activities for POIDS LOURDS HAINAUT SA

8422. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens
22111004. Percaline, katoen | Percaline, cotton
22950000. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
23990601. Visnetten | Fishing nets
28510104. Verf droogmachines | Paint driers
34639909. Pole line hardware smeedstukken, nonferrous | Pole line hardware forgings, nonferrous
67260000. Beleggingsbureaus, niet inbegrepen | Investment offices, nec
87410104. Personeelsmanagement | Personnel management

Werken bij POIDS LOURDS HAINAUT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POIDS LOURDS HAINAUT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POIDS LOURDS HAINAUT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POIDS LOURDS HAINAUT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Slager-uitbeender of spekslager - voltijds (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eernegem zoeken wij een slager-uitbeender of spekslager. Takenpakket slager-uitbeender: Het uitbenen van de runderen Het versnijden van de runderen Takenpakket spekslager: Je voorziet de winkel van vlees Je werkt met een flexibel uurrooster

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: INAGRAS

    Type: Vaste Job

    Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

  • CONSULTANT BACHELOR ACCOUNTANCY / FINANCE met firmawagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor diverse boekhoudtaken: boeken van facturen opmaak BTW financiële boeken diverse ondersteunende boekhoudtaken tot het voorbereiden van de afsluitingen Bedrijfsprofiel: Voor een consultancy kantoor regio Antwerpen, dat bedrijven tijdelijke ondersteuning biedt met financiële en boekhoudkundige diensten, zoeken we een Consultant / Boekhouder / Accountant die zal ingezet worden voor korte en langdurige opdrachten, dit ter vervanging van een zwangerschap, tijdelijke vermeerdering van werk of vervanging wegens ziekte (kort of langdurig).

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van POIDS LOURDS HAINAUT SA in sociale netwerken
Look for responds of POIDS LOURDS HAINAUT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor POIDS LOURDS HAINAUT SA. Laat een reactie achter voor POIDS LOURDS HAINAUT SA. POIDS LOURDS HAINAUT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POIDS LOURDS HAINAUT SA. Leave a respond for POIDS LOURDS HAINAUT SA. POIDS LOURDS HAINAUT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POIDS LOURDS HAINAUT SA op de google maps. Adres en contacten POIDS LOURDS HAINAUT SA
Location of POIDS LOURDS HAINAUT SA on the google maps. Address and contacts of POIDS LOURDS HAINAUT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come POIDS LOURDS HAINAUT SA POIDS LOURDS HAINAUT SA: Vebemat BVBA | AGAIN SC | Imperium Systems | Alpha Concept | Horion Emballage S.A.

Other related companies as POIDS LOURDS HAINAUT SA: Vebemat BVBA | AGAIN SC | Imperium Systems | Alpha Concept | Horion Emballage S.A.

POIDS LOURDS HAINAUT SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Charleroi (Gosselies), België. De volledige naam van het bedrijf is POIDS LOURDS HAINAUT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04418395996. Het bedrijf POIDS LOURDS HAINAUT SA bevindt zich op het adres: Avenue Jean Mermoz 29,6041. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 454,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in POIDS LOURDS HAINAUT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POIDS LOURDS HAINAUT SA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POIDS LOURDS HAINAUT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POIDS LOURDS HAINAUT SA, openstaande posities, locatie van POIDS LOURDS HAINAUT SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

POIDS LOURDS HAINAUT SA is a company, that was registered 1992 in Charleroi (Gosselies) region, Belgium. Full name of company is POIDS LOURDS HAINAUT SA, company assigned to the tax number BE04418395996. The company POIDS LOURDS HAINAUT SA is located at the address: Avenue Jean Mermoz 29,6041. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 454,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in POIDS LOURDS HAINAUT SA were not found.
The main activity of POIDS LOURDS HAINAUT SA is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POIDS LOURDS HAINAUT SA is not available. You also can look at reviews of POIDS LOURDS HAINAUT SA, open positions, location of POIDS LOURDS HAINAUT SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over POIDS LOURDS HAINAUT SA, Charleroi (Gosselies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POIDS LOURDS HAINAUT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POIDS LOURDS HAINAUT SA, Charleroi (Gosselies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POIDS LOURDS HAINAUT SA, employees, financial statistics.