I.V.C. Hainaut SA

Contactgegevens I.V.C. Hainaut SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.V.C. Hainaut SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.V.C. Hainaut SA

Regio (region): Charleroi (Gosselies), België

Adres (address): Zoning Industriel,6041, België

Telefoon (phone): 071 25 00 14; 0800 197 37 071 25 00 14; 0800 197 37

Fax (fax): 071 35 31 05 071 35 31 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.V.C. Hainaut SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.V.C. Hainaut SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.V.C. Hainaut SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.V.C. Hainaut SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.V.C. Hainaut SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.V.C. Hainaut SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.V.C. Hainaut SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.V.C. Hainaut SA
Products information I.V.C. Hainaut SA

BTW identificatienummer (tax): BE02103851318
Ondernemingsnummer: 3892150878
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in I.V.C. Hainaut SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.V.C. Hainaut SA
(Get full report from official database of BE for I.V.C. Hainaut SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.V.C. Hainaut SA
Addition kinds of activities for I.V.C. Hainaut SA

261100. Pulpmolens | Pulp mills
34460400. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
35249901. Blowers en stofzuigers, gazon | Blowers and vacuums, lawn
50919908. Racquet sportartikelen en benodigdheden | Racquet sports equipment and supplies
51420103. Vruchten, bevroren | Fruits, frozen
87420201. Compensatie- en voordelenplanningskonsultant | Compensation and benefits planning consultant

Werken bij I.V.C. Hainaut SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.V.C. Hainaut SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.V.C. Hainaut SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.V.C. Hainaut SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur in het buitenland! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur die ook in het buitenland wenst te werken. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je monteert voornamelijk tribunes en stoelen. - Je werkt met metale componenten, hout, motoren, tapijten, gordijnen... - Je organiseert sommige aspecten van de werf en rapporteert naar diverse afdelingen. - Je bestudeert de montageopdrachten en neemt daar waar nodig actief deel aan het oplossen van probleemstellingen.

  • Magazijnier/heftruckchauffeur te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij dringed op zoek naar ervaren magazijniers die in het bezit zijn van een heftruck-en/of reachtruckattest of hierin enige ervaring hebben. Je zal voor een bedrijf werken die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditinioning.Je zal als allround magazijnier vrachtwagens laden en lossen, de zwaardere stukken vervoeren met de heftruck...

  • Creatieve schrijnwerker (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een reclamebedrijf in de regio Mechelen,zijn we op zoek naar een creatieve schrijnwerker (m/v). We zijn op zoek naar een schrijnwerker die: - zelfstandig meubels en andere houten constructies kan maken op basis van technische tekeningen - mee nadenkt over creatieve oplossingen bij de aanmaak van structuren - veilig een stand, decor of meubel maken - het atelier ordelijk houdt - een rijbewijs B heeft

  • Asfaltmedewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma in de wegenbouw zijn wij op zoek naar ervaren asfaltmedewerkers. Heb jij ervaring in asfaltteringswerken? Ben jij een geboren wegenwerker? Solliciteer dan nu! Je takenpakket als asfalteerder zal bestaan uit: Het leggen van asfalt zowel manueel als machinaal Afwerking van de asfalt Assisteren van de machinisten

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Jobstudent Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers)

  • THUISVERPLEEGKUNDIGE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDIG TEAM

    Type: Studentenjob

    Ons thuisverpleegkundig team Knokke-Heist is dringend op zoek naar een jobstudent om het team te versterken! Je zal instaan voor de professionele zorg aan patiënten aan huis in de regio Knokke - Heist - Blankenberge met focus op het menselijke, je krijgt de tijd en ruimte om een kwalitatieve zorg te verlenen aan onze patiënten!

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

  • Logopedist(e) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DECAT SOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

Zoek naar antwoorden van I.V.C. Hainaut SA in sociale netwerken
Look for responds of I.V.C. Hainaut SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.V.C. Hainaut SA. Laat een reactie achter voor I.V.C. Hainaut SA. I.V.C. Hainaut SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.V.C. Hainaut SA. Leave a respond for I.V.C. Hainaut SA. I.V.C. Hainaut SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.V.C. Hainaut SA op de google maps. Adres en contacten I.V.C. Hainaut SA
Location of I.V.C. Hainaut SA on the google maps. Address and contacts of I.V.C. Hainaut SA

Andere gerelateerde bedrijven als come I.V.C. Hainaut SA I.V.C. Hainaut SA: Metovan NV | M.T.S. | Drukkerij Moons BVBA | M Deux Partners sprl | Tofbenelux nv

Other related companies as I.V.C. Hainaut SA: Metovan NV | M.T.S. | Drukkerij Moons BVBA | M Deux Partners sprl | Tofbenelux nv

I.V.C. Hainaut SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Charleroi (Gosselies), België. De volledige naam van het bedrijf is I.V.C. Hainaut SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02103851318. Het bedrijf I.V.C. Hainaut SA bevindt zich op het adres: Zoning Industriel,6041. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 826,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in I.V.C. Hainaut SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.V.C. Hainaut SA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.V.C. Hainaut SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.V.C. Hainaut SA, openstaande posities, locatie van I.V.C. Hainaut SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

I.V.C. Hainaut SA is a company, that was registered 1986 in Charleroi (Gosselies) region, Belgium. Full name of company is I.V.C. Hainaut SA, company assigned to the tax number BE02103851318. The company I.V.C. Hainaut SA is located at the address: Zoning Industriel,6041. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 826,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in I.V.C. Hainaut SA were not found.
The main activity of I.V.C. Hainaut SA is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of I.V.C. Hainaut SA is not available. You also can look at reviews of I.V.C. Hainaut SA, open positions, location of I.V.C. Hainaut SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.V.C. Hainaut SA, Charleroi (Gosselies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.V.C. Hainaut SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.V.C. Hainaut SA, Charleroi (Gosselies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.V.C. Hainaut SA, employees, financial statistics.