Hoens-VDR Belgium NV

Contactgegevens Hoens-VDR Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hoens-VDR Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hoens-VDR Belgium NV

Regio (region): ZONHOVEN, België

Adres (address): AMBACHTELIJKE ZONE 1013,3520, België

Telefoon (phone): 011 81 35 70 011 81 35 70

Fax (fax): 011 81 76 39 011 81 76 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hoens-VDR Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hoens-VDR Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hoens-VDR Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hoens-VDR Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hoens-VDR Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hoens-VDR Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hoens-VDR Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hoens-VDR Belgium NV
Products information Hoens-VDR Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE01166442871
Ondernemingsnummer: 7721710205
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 740,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Hoens-VDR Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hoens-VDR Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Hoens-VDR Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hoens-VDR Belgium NV
Addition kinds of activities for Hoens-VDR Belgium NV

679900. Beleggers, nv | Investors, nec
02130000. Hogs | Hogs
20910200. Schelpdieren, ingeblikt en genezen | Shellfish, canned and cured
50840800. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery
51989901. Verfborstels, rollen, spuiten | Paint brushes, rollers, sprayers
86410400. Sociale verenigingen | Social associations
87419901. Circuitmanagement voor bioscopen | Circuit management for motion picture theaters
94110401. Administratie van educatieve programma's, federale overheid | Administration of educational programs, federal government

Werken bij Hoens-VDR Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hoens-VDR Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hoens-VDR Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hoens-VDR Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

 • Verkoop Dreamland Tongerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

 • Tester montage (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je test de gemonteerde transmissies

 • Projectleider (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

 • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

 • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • DRINGEND 10 Magazijnmedewerkers VAST JOBSTUDENT (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Studentenjob

  Voor een firma in Londerzeel die in onderaanneming werkt gaan we op zoek naar magazijnmedewerkers (zowel vaste arbeiders als jobstudenten) die al zeker donderdag 06/09/2018 (8u-16u30) en/of vrijdag 07/09/2018 (8u-14u45) kunnen werken in een magazijn in Willebroek. Interesse? Bel ons NU op 03/458.74.90 of stuur een mailtje naar [email protected]!

 • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

 • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

 • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: WZC DELLEBRON

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

Zoek naar antwoorden van Hoens-VDR Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Hoens-VDR Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hoens-VDR Belgium NV. Laat een reactie achter voor Hoens-VDR Belgium NV. Hoens-VDR Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hoens-VDR Belgium NV. Leave a respond for Hoens-VDR Belgium NV. Hoens-VDR Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hoens-VDR Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Hoens-VDR Belgium NV
Location of Hoens-VDR Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Hoens-VDR Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Hoens-VDR Belgium NV Hoens-VDR Belgium NV: Vanhalewyn Cedric | De Notelaer | Vanderheyden | Strateco EEIG | espace du possible

Other related companies as Hoens-VDR Belgium NV: Vanhalewyn Cedric | De Notelaer | Vanderheyden | Strateco EEIG | espace du possible

Hoens-VDR Belgium NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio ZONHOVEN, België. De volledige naam van het bedrijf is Hoens-VDR Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01166442871. Het bedrijf Hoens-VDR Belgium NV bevindt zich op het adres: AMBACHTELIJKE ZONE 1013,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 740,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Hoens-VDR Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hoens-VDR Belgium NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hoens-VDR Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hoens-VDR Belgium NV, openstaande posities, locatie van Hoens-VDR Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hoens-VDR Belgium NV is a company, that was registered 2002 in ZONHOVEN region, Belgium. Full name of company is Hoens-VDR Belgium NV, company assigned to the tax number BE01166442871. The company Hoens-VDR Belgium NV is located at the address: AMBACHTELIJKE ZONE 1013,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 740,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Hoens-VDR Belgium NV were not found.
The main activity of Hoens-VDR Belgium NV is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hoens-VDR Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Hoens-VDR Belgium NV, open positions, location of Hoens-VDR Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hoens-VDR Belgium NV, ZONHOVEN: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hoens-VDR Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hoens-VDR Belgium NV, ZONHOVEN: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hoens-VDR Belgium NV, employees, financial statistics.