EAGLE-TRUCKS

Contactgegevens EAGLE-TRUCKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EAGLE-TRUCKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EAGLE-TRUCKS

Regio (region): Moorslede, België

Adres (address): Menensesteenweg 34,8890, België

Telefoon (phone): 056 50 04 91 056 50 04 91

Fax (fax): 056 50 37 91 056 50 37 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EAGLE-TRUCKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EAGLE-TRUCKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EAGLE-TRUCKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EAGLE-TRUCKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EAGLE-TRUCKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EAGLE-TRUCKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EAGLE-TRUCKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EAGLE-TRUCKS
Products information EAGLE-TRUCKS

BTW identificatienummer (tax): BE06264648437
Ondernemingsnummer: 6687347412
Hoofdstad (capital): 875,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 431,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in EAGLE-TRUCKS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EAGLE-TRUCKS
(Get full report from official database of BE for EAGLE-TRUCKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EAGLE-TRUCKS
Addition kinds of activities for EAGLE-TRUCKS

20419901. Zemelen en middels (behalve rijst) | Bran and middlings (except rice)
20979901. Blokkeer ijs | Block ice
28190901. Bariumverbindingen | Barium compounds
28920104. Zekering poeder | Fuse powder
30210109. Pacs: rubber of rubber gesolde stof | Pacs: rubber or rubber soled fabric
33169900. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
35320302. Brekers, stationair | Crushers, stationary
38250315. Multimeters | Multimeters
59639900. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
73890800. Mapmaking diensten | Mapmaking services

Werken bij EAGLE-TRUCKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EAGLE-TRUCKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EAGLE-TRUCKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EAGLE-TRUCKS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • Hulpkoks (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TRACK 75

    Type: Vaste Job

    Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: YOUR HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

  • LERAAR VOOR BIJLES WISKUNDE (regio ASSE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: AS2018

Zoek naar antwoorden van EAGLE-TRUCKS in sociale netwerken
Look for responds of EAGLE-TRUCKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EAGLE-TRUCKS. Laat een reactie achter voor EAGLE-TRUCKS. EAGLE-TRUCKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EAGLE-TRUCKS. Leave a respond for EAGLE-TRUCKS. EAGLE-TRUCKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EAGLE-TRUCKS op de google maps. Adres en contacten EAGLE-TRUCKS
Location of EAGLE-TRUCKS on the google maps. Address and contacts of EAGLE-TRUCKS

Andere gerelateerde bedrijven als come EAGLE-TRUCKS EAGLE-TRUCKS: Storme S | MIKROPHOS-APRE | Touax Cabin NV | DEFAWEUX, LAURENT | V.V.S.-Trans B.V.B.A.

Other related companies as EAGLE-TRUCKS: Storme S | MIKROPHOS-APRE | Touax Cabin NV | DEFAWEUX, LAURENT | V.V.S.-Trans B.V.B.A.

EAGLE-TRUCKS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Moorslede, België. De volledige naam van het bedrijf is EAGLE-TRUCKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06264648437. Het bedrijf EAGLE-TRUCKS bevindt zich op het adres: Menensesteenweg 34,8890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 875,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 431,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in EAGLE-TRUCKS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EAGLE-TRUCKS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EAGLE-TRUCKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EAGLE-TRUCKS, openstaande posities, locatie van EAGLE-TRUCKS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EAGLE-TRUCKS is a company, that was registered 2006 in Moorslede region, Belgium. Full name of company is EAGLE-TRUCKS, company assigned to the tax number BE06264648437. The company EAGLE-TRUCKS is located at the address: Menensesteenweg 34,8890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 875,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 431,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in EAGLE-TRUCKS were not found.
The main activity of EAGLE-TRUCKS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EAGLE-TRUCKS is not available. You also can look at reviews of EAGLE-TRUCKS, open positions, location of EAGLE-TRUCKS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EAGLE-TRUCKS, Moorslede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EAGLE-TRUCKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EAGLE-TRUCKS, Moorslede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EAGLE-TRUCKS, employees, financial statistics.