CAPANNELLI LAURENT SPRL

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • CAPANNELLI LAURENT SPRL
Private companiesMiscellaneous Retail • CAPANNELLI LAURENT SPRL

Contactgegevens CAPANNELLI LAURENT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAPANNELLI LAURENT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAPANNELLI LAURENT SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Vliegveldstraat 72,1130, België

Telefoon (phone): 02 267 56 83; 0475 41 45 14 02 267 56 83; 0475 41 45 14

Fax (fax): 02 267 77 70 02 267 77 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAPANNELLI LAURENT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAPANNELLI LAURENT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAPANNELLI LAURENT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAPANNELLI LAURENT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAPANNELLI LAURENT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAPANNELLI LAURENT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAPANNELLI LAURENT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAPANNELLI LAURENT SPRL
Products information CAPANNELLI LAURENT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08958496093
Ondernemingsnummer: 7640960693
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CAPANNELLI LAURENT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAPANNELLI LAURENT SPRL
(Get full report from official database of BE for CAPANNELLI LAURENT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAPANNELLI LAURENT SPRL
Addition kinds of activities for CAPANNELLI LAURENT SPRL

147599. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
361202. Lamp ballasts | Lamp ballasts
10610300. Molybdeenmalmwinning | Molybdenum ores mining
10999900. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
16239904. Pijpleiding constructie, NSK | Pipeline construction, nsk
20770202. Vismeel, behalve als diervoeder | Fish meal, except as animal feed
28999911. Corrosiepreventief smeermiddel | Corrosion preventive lubricant
35810101. Sloten, munteenheid | Locks, coin-operated
36470107. Parkeerlichten, auto | Parking lights, automotive
59630404. Huishoudelijke verkoop, huis-naar-huis | Houseware sales, house-to-house

Werken bij CAPANNELLI LAURENT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAPANNELLI LAURENT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAPANNELLI LAURENT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAPANNELLI LAURENT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

  • Storingstechnieker (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het: instellen van nieuwe machines het onderhouden van bestaande machines  het verhelpen van storingen in het productieproces. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend voedingsbedrijf, gelegen in de regio van Herfelingen, zijn we op zoek naar een technieker voor de vast nachtploeg.  

  • Ateliermedewerker assemblage (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor montage en assemblage van panelen; hierbij zal je taak vnl. bestaan uit montage van rubber/glas in panelen, voorzien van gaten dmv boormachine, ... dit alles aan de hand van een plan waarop je je baseert.

  • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Vertegenwoordiger - studentenjob tijdens academiejaar - uren zelf te bepalen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is opzoek naar een student om commerciële functie uit te voeren. We zoeken een mondig & joviaal iemand die een bedrijf gespecialiseerd in papierrollen voor kassa/ bancontactsystemen gaat voorstellen aan bedrijven en detailhandels. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

Zoek naar antwoorden van CAPANNELLI LAURENT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CAPANNELLI LAURENT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAPANNELLI LAURENT SPRL. Laat een reactie achter voor CAPANNELLI LAURENT SPRL. CAPANNELLI LAURENT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAPANNELLI LAURENT SPRL. Leave a respond for CAPANNELLI LAURENT SPRL. CAPANNELLI LAURENT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAPANNELLI LAURENT SPRL op de google maps. Adres en contacten CAPANNELLI LAURENT SPRL
Location of CAPANNELLI LAURENT SPRL on the google maps. Address and contacts of CAPANNELLI LAURENT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CAPANNELLI LAURENT SPRL CAPANNELLI LAURENT SPRL: Olivier Betonfabriek en Funderingstechnieken BVBA | Filiaert Veiligheid NV | KA International | Gisgand F | International Roofing Company N.V.

Other related companies as CAPANNELLI LAURENT SPRL: Olivier Betonfabriek en Funderingstechnieken BVBA | Filiaert Veiligheid NV | KA International | Gisgand F | International Roofing Company N.V.

CAPANNELLI LAURENT SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is CAPANNELLI LAURENT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08958496093. Het bedrijf CAPANNELLI LAURENT SPRL bevindt zich op het adres: Vliegveldstraat 72,1130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 803,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CAPANNELLI LAURENT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAPANNELLI LAURENT SPRL is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAPANNELLI LAURENT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAPANNELLI LAURENT SPRL, openstaande posities, locatie van CAPANNELLI LAURENT SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CAPANNELLI LAURENT SPRL is a company, that was registered 2012 in Brussel region, Belgium. Full name of company is CAPANNELLI LAURENT SPRL, company assigned to the tax number BE08958496093. The company CAPANNELLI LAURENT SPRL is located at the address: Vliegveldstraat 72,1130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 803,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CAPANNELLI LAURENT SPRL were not found.
The main activity of CAPANNELLI LAURENT SPRL is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CAPANNELLI LAURENT SPRL is not available. You also can look at reviews of CAPANNELLI LAURENT SPRL, open positions, location of CAPANNELLI LAURENT SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAPANNELLI LAURENT SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAPANNELLI LAURENT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAPANNELLI LAURENT SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAPANNELLI LAURENT SPRL, employees, financial statistics.