AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA
Private companiesCoal Mining • AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA

Contactgegevens AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Gitsestraat 614,8800, België

Telefoon (phone): 051 22 72 33 051 22 72 33

Fax (fax): 051 24 51 36 051 24 51 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA
Products information AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03375244140
Ondernemingsnummer: 2295013427
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 215,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA
(Get full report from official database of BE for AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA
Addition kinds of activities for AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA

1381. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
472599. Touroperators, nec | Tour operators, nec
33120600. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
36740213. Wafers (halfgeleider apparaten) | Wafers (semiconductor devices)
53999903. Land algemene winkels | Country general stores
79991116. Duik instructie voor duiken en duiken | Scuba and skin diving instruction

Werken bij AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Operator farmaceutische drukkerij gezocht! (Bornem, 2 ploegen) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator stel je de drukmachines af en zorg je dat alles vlot verloopt. Dit doe je in 2 ploegen met het nodige enthousiasme. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte werking van het drukproces en bouwt de nodige technische kennis op.

  • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - DEELTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA. Laat een reactie achter voor AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA. AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA. Leave a respond for AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA. AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA op de google maps. Adres en contacten AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA
Location of AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA on the google maps. Address and contacts of AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA: Advertising Markant NV | Huart Bois SA | SPORT NATURE | Retrival | Show Case a division of spss S.A.

Other related companies as AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA: Advertising Markant NV | Huart Bois SA | SPORT NATURE | Retrival | Show Case a division of spss S.A.

AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03375244140. Het bedrijf AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA bevindt zich op het adres: Gitsestraat 614,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 215,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA, openstaande posities, locatie van AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA is a company, that was registered 2009 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA, company assigned to the tax number BE03375244140. The company AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA is located at the address: Gitsestraat 614,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 215,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA were not found.
The main activity of AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA is not available. You also can look at reviews of AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA, open positions, location of AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOBEDRIJF LABEEUW-LAUWERS BVBA, employees, financial statistics.