ALAIN BARE DESIGN SPRL

Contactgegevens ALAIN BARE DESIGN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN BARE DESIGN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN BARE DESIGN SPRL

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue Edouard Wacken 17,4000, België

Telefoon (phone): 04 254 21 19; 0495 50 31 75 04 254 21 19; 0495 50 31 75

Fax (fax): 04 254 03 88 04 254 03 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN BARE DESIGN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN BARE DESIGN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN BARE DESIGN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN BARE DESIGN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN BARE DESIGN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN BARE DESIGN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN BARE DESIGN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN BARE DESIGN SPRL
Products information ALAIN BARE DESIGN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04456024169
Ondernemingsnummer: 7180358886
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 455,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALAIN BARE DESIGN SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN BARE DESIGN SPRL
(Get full report from official database of BE for ALAIN BARE DESIGN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN BARE DESIGN SPRL
Addition kinds of activities for ALAIN BARE DESIGN SPRL

5153. Koren- en veldbonen | Grain and field beans
543199. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
22810203. Manmade stapelvezel garens, gespin | Manmade staple fiber yarn, spun
32550000. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
33419911. Herstel en raffinage van non-ferrometalen | Recovery and refining of nonferrous metals
36920000. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
51599907. Koolzaad | Rapeseed
51910000. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
83519903. Montessori kinderontwikkelingscentrum | Montessori child development center
96319905. Kernenergie inspectie en regelgeving kantoor, govt. | Nuclear energy inspection and regulation office, govt.

Werken bij ALAIN BARE DESIGN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN BARE DESIGN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN BARE DESIGN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN BARE DESIGN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Taxi chauffeur (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Beringse Taxi

    Type: Vaste Job

    vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van ALAIN BARE DESIGN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN BARE DESIGN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN BARE DESIGN SPRL. Laat een reactie achter voor ALAIN BARE DESIGN SPRL. ALAIN BARE DESIGN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN BARE DESIGN SPRL. Leave a respond for ALAIN BARE DESIGN SPRL. ALAIN BARE DESIGN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN BARE DESIGN SPRL op de google maps. Adres en contacten ALAIN BARE DESIGN SPRL
Location of ALAIN BARE DESIGN SPRL on the google maps. Address and contacts of ALAIN BARE DESIGN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN BARE DESIGN SPRL ALAIN BARE DESIGN SPRL: Galerij Patrick Derom NV | JLB Photo | Infrafone T.M. Sound Cleaning Benelux | Adutel BVBA | Laurent Scholaers

Other related companies as ALAIN BARE DESIGN SPRL: Galerij Patrick Derom NV | JLB Photo | Infrafone T.M. Sound Cleaning Benelux | Adutel BVBA | Laurent Scholaers

ALAIN BARE DESIGN SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN BARE DESIGN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04456024169. Het bedrijf ALAIN BARE DESIGN SPRL bevindt zich op het adres: Rue Edouard Wacken 17,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 455,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALAIN BARE DESIGN SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALAIN BARE DESIGN SPRL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN BARE DESIGN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN BARE DESIGN SPRL, openstaande posities, locatie van ALAIN BARE DESIGN SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALAIN BARE DESIGN SPRL is a company, that was registered 1999 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is ALAIN BARE DESIGN SPRL, company assigned to the tax number BE04456024169. The company ALAIN BARE DESIGN SPRL is located at the address: Rue Edouard Wacken 17,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 455,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALAIN BARE DESIGN SPRL were not found.
The main activity of ALAIN BARE DESIGN SPRL is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN BARE DESIGN SPRL is not available. You also can look at reviews of ALAIN BARE DESIGN SPRL, open positions, location of ALAIN BARE DESIGN SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN BARE DESIGN SPRL, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN BARE DESIGN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN BARE DESIGN SPRL, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN BARE DESIGN SPRL, employees, financial statistics.