Autoshop Hendrikx BVBA

Contactgegevens Autoshop Hendrikx BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autoshop Hendrikx BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autoshop Hendrikx BVBA

Regio (region): Kapellen, België

Adres (address): Ertbrandstraat 177,2950, België

Telefoon (phone): 03 664 32 84 03 664 32 84

Fax (fax): 03 664 32 84 03 664 32 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autoshop Hendrikx BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autoshop Hendrikx BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autoshop Hendrikx BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autoshop Hendrikx BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autoshop Hendrikx BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autoshop Hendrikx BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autoshop Hendrikx BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autoshop Hendrikx BVBA
Products information Autoshop Hendrikx BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03558441162
Ondernemingsnummer: 7930725097
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Autoshop Hendrikx BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autoshop Hendrikx BVBA
(Get full report from official database of BE for Autoshop Hendrikx BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autoshop Hendrikx BVBA
Addition kinds of activities for Autoshop Hendrikx BVBA

206401. Fruit en fruit schilconfecties | Fruit and fruit peel confections
593299. Gebruikt koopwinkels, nec | Used merchandise stores, nec
34430106. Digesters, proces: metalen plaat | Digesters, process: metal plate
35890106. Drukkokers, stoom: commercieel | Pressure cookers, steam: commercial
59999929. Waterzuiveringsapparatuur | Water purification equipment

Werken bij Autoshop Hendrikx BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autoshop Hendrikx BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autoshop Hendrikx BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autoshop Hendrikx BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

  • Metser met ervaring (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een klant van ons die gevestigd is in regio Langemark is op dit moment op zoek naar een metser met ervaring. Je staat in voor metselwerken bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • dakwerkers m / v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DAKWERKERS M / V met ervaring zowel platte als hellende daken zowel nieuwbouw als renovatie traditioneel, prefab , isoleren, dakramen , koepels ... alle dakwerken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: SPORT-TRACK

    Type: Studentenjob

    Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • METSER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: PROOST MARC

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

Zoek naar antwoorden van Autoshop Hendrikx BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Autoshop Hendrikx BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autoshop Hendrikx BVBA. Laat een reactie achter voor Autoshop Hendrikx BVBA. Autoshop Hendrikx BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autoshop Hendrikx BVBA. Leave a respond for Autoshop Hendrikx BVBA. Autoshop Hendrikx BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autoshop Hendrikx BVBA op de google maps. Adres en contacten Autoshop Hendrikx BVBA
Location of Autoshop Hendrikx BVBA on the google maps. Address and contacts of Autoshop Hendrikx BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Autoshop Hendrikx BVBA Autoshop Hendrikx BVBA: DRUKKERIJ WILLEMSEN & Zn BVBA | Hellemans | Great Lenghts BVBA | CREM, CEDRIC | HUBLET

Other related companies as Autoshop Hendrikx BVBA: DRUKKERIJ WILLEMSEN & Zn BVBA | Hellemans | Great Lenghts BVBA | CREM, CEDRIC | HUBLET

Autoshop Hendrikx BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Kapellen, België. De volledige naam van het bedrijf is Autoshop Hendrikx BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03558441162. Het bedrijf Autoshop Hendrikx BVBA bevindt zich op het adres: Ertbrandstraat 177,2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Autoshop Hendrikx BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Autoshop Hendrikx BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autoshop Hendrikx BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autoshop Hendrikx BVBA, openstaande posities, locatie van Autoshop Hendrikx BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Autoshop Hendrikx BVBA is a company, that was registered 1985 in Kapellen region, Belgium. Full name of company is Autoshop Hendrikx BVBA, company assigned to the tax number BE03558441162. The company Autoshop Hendrikx BVBA is located at the address: Ertbrandstraat 177,2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Autoshop Hendrikx BVBA were not found.
The main activity of Autoshop Hendrikx BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Autoshop Hendrikx BVBA is not available. You also can look at reviews of Autoshop Hendrikx BVBA, open positions, location of Autoshop Hendrikx BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autoshop Hendrikx BVBA, Kapellen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autoshop Hendrikx BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autoshop Hendrikx BVBA, Kapellen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autoshop Hendrikx BVBA, employees, financial statistics.