STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM

Particuliere bedrijvencommunicatie • STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM
Private companiesCommunications • STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM

Contactgegevens STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Meiboomstraat 8,8870, België

Telefoon (phone): 051 30 04 28 051 30 04 28

Fax (fax): 051 32 01 08 051 32 01 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM
Products information STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE09104064941
Ondernemingsnummer: 4765289306
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM
(Get full report from official database of BE for STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM
Addition kinds of activities for STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM

382200. Milieucontroles | Environmental controls
391401. Zilverwerk | Silverware
34920101. Regelventielen, vliegtuigen: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, aircraft: hydraulic and pneumatic
47290104. Steamship ticket kantoren | Steamship ticket offices
50210102. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
82499905. Restaurant operatie school | Restaurant operation school
92230000. Correctionele instellingen | Correctional institutions

Werken bij STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

  • Lasser (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een lasser (m/v): Je last metalen onderdelen Je monteert metalen onderdelen Je hebt ervaring met halfautomaat lassen Je kan plan lezen Je kan zowel in team als zelfstandig werken Voltijdse job Vast contract na postieve interimperiode Loon volgens baremaInteresse? Stuur je cv naar [email protected] of bel 056 60 17 93

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Freelance jobcoach (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: K-onsult

    Type: Zelfstandige activiteit

    K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

  • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

  • flexijob afwasser (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

Zoek naar antwoorden van STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM in sociale netwerken
Look for responds of STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM. Laat een reactie achter voor STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM. STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM. Leave a respond for STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM. STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM op de google maps. Adres en contacten STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM
Location of STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM on the google maps. Address and contacts of STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM: A.C.-RENT NV | Kempische Kantoorsystemen NV | Bussy et Fils SA | Kasteelke ('t) BVBA | DC S.P.R.L.

Other related companies as STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM: A.C.-RENT NV | Kempische Kantoorsystemen NV | Bussy et Fils SA | Kasteelke ('t) BVBA | DC S.P.R.L.

STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09104064941. Het bedrijf STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM bevindt zich op het adres: Meiboomstraat 8,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 109,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM, openstaande posities, locatie van STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM is a company, that was registered 2016 in Izegem region, Belgium. Full name of company is STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM, company assigned to the tax number BE09104064941. The company STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM is located at the address: Meiboomstraat 8,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 109,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM were not found.
The main activity of STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM is not available. You also can look at reviews of STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM, open positions, location of STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEDELIJKE LEERGANGEN IZEGEM, employees, financial statistics.