STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA
Private companiesFurniture and Fixtures • STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA

Contactgegevens STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Pestalozzistraat 7,2020, België

Telefoon (phone): 03 216 20 04; 03 286 82 86 03 216 20 04; 03 286 82 86

Fax (fax): 03 216 20 04 03 216 20 04

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA
Products information STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA

BTW identificatienummer (tax): BE09397949218
Ondernemingsnummer: 2525726318
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA
(Get full report from official database of BE for STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA
Addition kinds of activities for STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA

508803. Vliegtuig- en ruimtevoertuigbenodigdheden en onderdelen | Aircraft and space vehicle supplies and parts
23890202. Band uniforms | Band uniforms
39519904. Markers, soft tip (vilt, stof, plastic, enz.) | Markers, soft tip (felt, fabric, plastic, etc.)
79410104. IJshockeyclub | Ice hockey club
79970100. Ijs sporten | Ice sports

Werken bij STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant organische analyses | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Antwerpen, zijn we op zoek naar een laborant. In het centraal laboratorium word je ingezet bij de analyse van productiemonsters en milieumonsters en ben je betrokken bij verbeteringsprojecten en onderzoeken. De focus ligt op het uitvoeren van organische analyses. Je verzorgt op termijn de volledige analyse van voorbereiding tot analyse en dataverwerking. Je rapporteert tijdig en gestructureerd aan de labo-leiding.

  • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

  • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

  • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

  • STUDENT HORECA (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar extra studenten die in het weekend kunnen worden ingezet. Men zoekt extra's voor de zaal en de keuken. Het is ook meegenomen als je tijdens de week kan werken.

  • LESGEVER ZWEMMEN/REDDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen en redden op 7 november in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 13:00-15:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

  • Polyvalente horecamedewerker (flexijob) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SAVOYARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het werk aan de bar, uitschenken en aanvullen. Je verzorgt de mis en place en het afruimen. Je serveert de bestelde dranken en gerechten. Je helpt bij het schoonmaken van de zaal.

Zoek naar antwoorden van STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA in sociale netwerken
Look for responds of STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA. Laat een reactie achter voor STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA. STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA. Leave a respond for STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA. STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA op de google maps. Adres en contacten STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA
Location of STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA on the google maps. Address and contacts of STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA

Andere gerelateerde bedrijven als come STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA: Van den Eynde A | Net Express | Vandeputte-Buyse BVBA | De Wind | pinguey,robin

Other related companies as STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA: Van den Eynde A | Net Express | Vandeputte-Buyse BVBA | De Wind | pinguey,robin

STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09397949218. Het bedrijf STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA bevindt zich op het adres: Pestalozzistraat 7,2020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA, openstaande posities, locatie van STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA is a company, that was registered 2017 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA, company assigned to the tax number BE09397949218. The company STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA is located at the address: Pestalozzistraat 7,2020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA were not found.
The main activity of STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA is not available. You also can look at reviews of STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA, open positions, location of STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEDELIJKE CENTRUM VOOR VOLWASSEN ONDERWIJS PESTA, employees, financial statistics.