INST ST-LAURENT PROMOTION SOC

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • INST ST-LAURENT PROMOTION SOC
Private companiesTransportation Services • INST ST-LAURENT PROMOTION SOC

Contactgegevens INST ST-LAURENT PROMOTION SOC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST ST-LAURENT PROMOTION SOC: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST ST-LAURENT PROMOTION SOC

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue Saint-Laurent 33,4000, België

Telefoon (phone): 04 223 11 31 04 223 11 31

Fax (fax): +32 (16) 502-73-12 +32 (16) 502-73-12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST ST-LAURENT PROMOTION SOC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST ST-LAURENT PROMOTION SOC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST ST-LAURENT PROMOTION SOC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST ST-LAURENT PROMOTION SOC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST ST-LAURENT PROMOTION SOC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST ST-LAURENT PROMOTION SOC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST ST-LAURENT PROMOTION SOC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST ST-LAURENT PROMOTION SOC
Products information INST ST-LAURENT PROMOTION SOC

BTW identificatienummer (tax): BE03624633789
Ondernemingsnummer: 9764617919
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 517,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in INST ST-LAURENT PROMOTION SOC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST ST-LAURENT PROMOTION SOC
(Get full report from official database of BE for INST ST-LAURENT PROMOTION SOC)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST ST-LAURENT PROMOTION SOC
Addition kinds of activities for INST ST-LAURENT PROMOTION SOC

799900. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec
28420106. Schoonmaakmakers | Paint and wallpaper cleaners
32970300. Hittebestendige mengsels | Heat resistant mixtures
34629904. Flens-, klep- en pijpbevestigings smeden, ferro | Flange, valve, and pipe fitting forgings, ferrous
51930201. Bloemen, vers | Flowers, fresh
75490202. Zonnedakinstallatie, auto | Sun roof installation, automotive

Werken bij INST ST-LAURENT PROMOTION SOC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST ST-LAURENT PROMOTION SOC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST ST-LAURENT PROMOTION SOC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST ST-LAURENT PROMOTION SOC. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR DECOUPAGE 2PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator decoupage.

  • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Kortenaken en omgeving

  • Student Social Media (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Studentenjob

    U beantwoordt de aanvragen omtrent loopbaanbegeleiding die binnen komen via Facebook, voor Het Coachingatelier.

  • Promomedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van INST ST-LAURENT PROMOTION SOC in sociale netwerken
Look for responds of INST ST-LAURENT PROMOTION SOC in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST ST-LAURENT PROMOTION SOC. Laat een reactie achter voor INST ST-LAURENT PROMOTION SOC. INST ST-LAURENT PROMOTION SOC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST ST-LAURENT PROMOTION SOC. Leave a respond for INST ST-LAURENT PROMOTION SOC. INST ST-LAURENT PROMOTION SOC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST ST-LAURENT PROMOTION SOC op de google maps. Adres en contacten INST ST-LAURENT PROMOTION SOC
Location of INST ST-LAURENT PROMOTION SOC on the google maps. Address and contacts of INST ST-LAURENT PROMOTION SOC

Andere gerelateerde bedrijven als come INST ST-LAURENT PROMOTION SOC INST ST-LAURENT PROMOTION SOC: Gavaro NV | C Devos | Van Hee | Focquet SA | nv conburha sa

Other related companies as INST ST-LAURENT PROMOTION SOC: Gavaro NV | C Devos | Van Hee | Focquet SA | nv conburha sa

INST ST-LAURENT PROMOTION SOC is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is INST ST-LAURENT PROMOTION SOC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03624633789. Het bedrijf INST ST-LAURENT PROMOTION SOC bevindt zich op het adres: Rue Saint-Laurent 33,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 517,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in INST ST-LAURENT PROMOTION SOC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INST ST-LAURENT PROMOTION SOC is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST ST-LAURENT PROMOTION SOC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST ST-LAURENT PROMOTION SOC, openstaande posities, locatie van INST ST-LAURENT PROMOTION SOC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INST ST-LAURENT PROMOTION SOC is a company, that was registered 2014 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is INST ST-LAURENT PROMOTION SOC, company assigned to the tax number BE03624633789. The company INST ST-LAURENT PROMOTION SOC is located at the address: Rue Saint-Laurent 33,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 517,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in INST ST-LAURENT PROMOTION SOC were not found.
The main activity of INST ST-LAURENT PROMOTION SOC is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INST ST-LAURENT PROMOTION SOC is not available. You also can look at reviews of INST ST-LAURENT PROMOTION SOC, open positions, location of INST ST-LAURENT PROMOTION SOC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST ST-LAURENT PROMOTION SOC, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST ST-LAURENT PROMOTION SOC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST ST-LAURENT PROMOTION SOC, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST ST-LAURENT PROMOTION SOC, employees, financial statistics.