CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW

Contactgegevens CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW

Regio (region): Puurs, België

Adres (address): Guido Gezellelaan 89,2870, België

Telefoon (phone): 03 889 49 33 03 889 49 33

Fax (fax): 03 889 49 33 03 889 49 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW
Products information CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW

BTW identificatienummer (tax): BE06517059326
Ondernemingsnummer: 7219909667
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 669,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW
(Get full report from official database of BE for CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW
Addition kinds of activities for CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW

172102. Commercieel schilderij | Commercial painting
733802. Stenografische diensten | Stenographic services
24260109. Draaien, meubels: hout | Turnings, furniture: wood
26780103. Notebooks: gemaakt van gekocht papier | Notebooks: made from purchased paper
32210103. Waterflessen, glas | Water bottles, glass
35330101. Bits, olie en gas veld gereedschap: rock | Bits, oil and gas field tools: rock
37310201. Bestrijdingsschepen, bouw en reparatie | Combat vessels, building and repairing
51990209. Nieuwigheden, papier | Novelties, paper
59990905. Incontinente zorgproducten | Incontinent care products

Werken bij CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Business controller (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opstellen onderhouden en verbeteren van operationele rapportages vooral met betrekking tot nacalculatie van de projecten. Onderdeel hiervan is de uitvoering van project-specifieke analyses. (vb. van rendementen); Kostenanalyses maken van diverse kosten: verbruikskosten werf uurloonkosten kosten wagenpark kosten machines overhead etc; Analyseren van informatie om vervolgens bruikbare adviezen verbetervoorstellen en conclusies op te stellen voor het management; Assisteren bij het opmaken en de opvolging van de kostenbudgetten; Interne procedures voorstellen verfijnen en opvolgen d.m.v. interne audits.

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Erkend familiaal bemiddelaar (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega en bent bereid deze nieuwe discipline uit te bouwen. Je bouwt deze discipline uit passend binnen het kader van een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor ouderschapsbemiddeling en echtscheidingsbemiddeling. Je zult werken met (ex) gezinsleden, de bemiddelaar voert gesprekken, maakt compromissen en afspraken en legt deze vast in een bemiddelingscontract. Ouders die in conflict zitten rond ouderschapsregeling (hoe het hoederecht regelen etc.) komen ook bij jou terecht.

  • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: AMEEL, JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

  • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

  • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Leercontract

    Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

Zoek naar antwoorden van CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW in sociale netwerken
Look for responds of CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW. Laat een reactie achter voor CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW. CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW. Leave a respond for CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW. CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW op de google maps. Adres en contacten CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW
Location of CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW on the google maps. Address and contacts of CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW: De Broeck Anke | Mastervoice BVBA | Verrecas C en Zonen | CDS-Dammaerts SPRL | Mutanet

Other related companies as CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW: De Broeck Anke | Mastervoice BVBA | Verrecas C en Zonen | CDS-Dammaerts SPRL | Mutanet

CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Puurs, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06517059326. Het bedrijf CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW bevindt zich op het adres: Guido Gezellelaan 89,2870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 669,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW, openstaande posities, locatie van CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW is a company, that was registered 2007 in Puurs region, Belgium. Full name of company is CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW, company assigned to the tax number BE06517059326. The company CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW is located at the address: Guido Gezellelaan 89,2870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 669,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW were not found.
The main activity of CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW is not available. You also can look at reviews of CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW, open positions, location of CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW, Puurs: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW, Puurs: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW VZW, employees, financial statistics.