Orni-Mondo NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Orni-Mondo NV
Private companiesFood Stores • Orni-Mondo NV

Contactgegevens Orni-Mondo NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orni-Mondo NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orni-Mondo NV

Regio (region): Borsbeek, België

Adres (address): Frans Beirenslaan 125,2150, België

Telefoon (phone): 03 320 27 60; 03 320 27 66; 03 322 33 98; 03 322 39 39 03 320 27 60; 03 320 27 66; 03 322 33 98; 03 322 39 39

Fax (fax): 03 366 30 21; 03 321 77 41; 03 320 27 61 03 366 30 21; 03 321 77 41; 03 320 27 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orni-Mondo NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orni-Mondo NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orni-Mondo NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orni-Mondo NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orni-Mondo NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orni-Mondo NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orni-Mondo NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orni-Mondo NV
Products information Orni-Mondo NV

BTW identificatienummer (tax): BE06540405273
Ondernemingsnummer: 1070037841
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 173,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Orni-Mondo NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orni-Mondo NV
(Get full report from official database of BE for Orni-Mondo NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orni-Mondo NV
Addition kinds of activities for Orni-Mondo NV

517299. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec
27310200. Boeken, uitgeverij en drukwerk | Books, publishing and printing
39999911. Cijfers, was | Figures, wax
50720202. Tuingereedschap, hand | Garden tools, hand
58120308. Fastfood restaurant, onafhankelijk | Fast-food restaurant, independent
65319904. Behuisingsautoriteit operator | Housing authority operator

Werken bij Orni-Mondo NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orni-Mondo NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orni-Mondo NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orni-Mondo NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

  • Ervaren metser/bekister (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een heel ervaren metser/bekister  Werven over heel Vlaanderen 

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • NKO-arts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

  • KELNER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RAFAELO

    Type: Flexijob

    Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Orni-Mondo NV in sociale netwerken
Look for responds of Orni-Mondo NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orni-Mondo NV. Laat een reactie achter voor Orni-Mondo NV. Orni-Mondo NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orni-Mondo NV. Leave a respond for Orni-Mondo NV. Orni-Mondo NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orni-Mondo NV op de google maps. Adres en contacten Orni-Mondo NV
Location of Orni-Mondo NV on the google maps. Address and contacts of Orni-Mondo NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Orni-Mondo NV Orni-Mondo NV: Carpe Diem | Coppens-Hofman | Van de Velde-Michielsen vof | Hofman Signalisation & Sécurité SA | Leasinvest NV

Other related companies as Orni-Mondo NV: Carpe Diem | Coppens-Hofman | Van de Velde-Michielsen vof | Hofman Signalisation & Sécurité SA | Leasinvest NV

Orni-Mondo NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Borsbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Orni-Mondo NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06540405273. Het bedrijf Orni-Mondo NV bevindt zich op het adres: Frans Beirenslaan 125,2150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 173,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Orni-Mondo NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Orni-Mondo NV is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orni-Mondo NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orni-Mondo NV, openstaande posities, locatie van Orni-Mondo NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Orni-Mondo NV is a company, that was registered 2003 in Borsbeek region, Belgium. Full name of company is Orni-Mondo NV, company assigned to the tax number BE06540405273. The company Orni-Mondo NV is located at the address: Frans Beirenslaan 125,2150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 173,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Orni-Mondo NV were not found.
The main activity of Orni-Mondo NV is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Orni-Mondo NV is not available. You also can look at reviews of Orni-Mondo NV, open positions, location of Orni-Mondo NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orni-Mondo NV, Borsbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orni-Mondo NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orni-Mondo NV, Borsbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orni-Mondo NV, employees, financial statistics.