CORTEN ZOOPARK

Contactgegevens CORTEN ZOOPARK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORTEN ZOOPARK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORTEN ZOOPARK

Regio (region): Westerlo, België

Adres (address): Paddekens 1,2260, België

Telefoon (phone): 014 54 43 63 014 54 43 63

Fax (fax): 014 54 50 70 014 54 50 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORTEN ZOOPARK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORTEN ZOOPARK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORTEN ZOOPARK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORTEN ZOOPARK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORTEN ZOOPARK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORTEN ZOOPARK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORTEN ZOOPARK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORTEN ZOOPARK
Products information CORTEN ZOOPARK

BTW identificatienummer (tax): BE08059814453
Ondernemingsnummer: 5186614990
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CORTEN ZOOPARK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORTEN ZOOPARK
(Get full report from official database of BE for CORTEN ZOOPARK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORTEN ZOOPARK
Addition kinds of activities for CORTEN ZOOPARK

35450314. Boorbussen (boorgat) | Drill bushings (drilling jig)
35480106. Zuiglasapparatuur, elektrisch | Seam welding apparatus, electric
37110304. Scoutwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Scout cars (motor vehicles), assembly of
38440000. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
44990300. Boot en schip verhuur en verhuur, behalve plezier | Boat and ship rental and leasing, except pleasure
86610101. Apostolische kerk | Apostolic church
97219901. consulaten | Consulates

Werken bij CORTEN ZOOPARK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORTEN ZOOPARK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORTEN ZOOPARK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORTEN ZOOPARK. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • schoonmaker m/v (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIERS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van kantoren, burelen, woningen, gemeenschappelijke delen in residenties, ... Opkuis na nieuwbouw en renovatie

  • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TRANSMYL

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

Zoek naar antwoorden van CORTEN ZOOPARK in sociale netwerken
Look for responds of CORTEN ZOOPARK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORTEN ZOOPARK. Laat een reactie achter voor CORTEN ZOOPARK. CORTEN ZOOPARK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORTEN ZOOPARK. Leave a respond for CORTEN ZOOPARK. CORTEN ZOOPARK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORTEN ZOOPARK op de google maps. Adres en contacten CORTEN ZOOPARK
Location of CORTEN ZOOPARK on the google maps. Address and contacts of CORTEN ZOOPARK

Andere gerelateerde bedrijven als come CORTEN ZOOPARK CORTEN ZOOPARK: De Jonghe J.F. SA | CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJKE DOCUMENTATIE EN COORDINATIE | Beydts, Didier | CYBERPSACE | Mayday Alternative Services

Other related companies as CORTEN ZOOPARK: De Jonghe J.F. SA | CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJKE DOCUMENTATIE EN COORDINATIE | Beydts, Didier | CYBERPSACE | Mayday Alternative Services

CORTEN ZOOPARK is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Westerlo, België. De volledige naam van het bedrijf is CORTEN ZOOPARK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08059814453. Het bedrijf CORTEN ZOOPARK bevindt zich op het adres: Paddekens 1,2260. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 694,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CORTEN ZOOPARK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CORTEN ZOOPARK is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORTEN ZOOPARK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORTEN ZOOPARK, openstaande posities, locatie van CORTEN ZOOPARK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CORTEN ZOOPARK is a company, that was registered 2000 in Westerlo region, Belgium. Full name of company is CORTEN ZOOPARK, company assigned to the tax number BE08059814453. The company CORTEN ZOOPARK is located at the address: Paddekens 1,2260. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 694,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CORTEN ZOOPARK were not found.
The main activity of CORTEN ZOOPARK is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CORTEN ZOOPARK is not available. You also can look at reviews of CORTEN ZOOPARK, open positions, location of CORTEN ZOOPARK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORTEN ZOOPARK, Westerlo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORTEN ZOOPARK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORTEN ZOOPARK, Westerlo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORTEN ZOOPARK, employees, financial statistics.