L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa)

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa)
Private companiesDepository Institutions • L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa)

Contactgegevens L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa): address, phone, fax, email, website, opening hours

L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa)

Regio (region): Châtelet (Châtelineau), België

Adres (address): Quai de l'Industrie 12,6200, België

Telefoon (phone): 071 38 53 58 071 38 53 58

Fax (fax): +32 (3) 750-49-54 +32 (3) 750-49-54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa)
Products information L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa)

BTW identificatienummer (tax): BE01269439697
Ondernemingsnummer: 4413452148
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 152,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa)
(Get full report from official database of BE for L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa))

Aanvulling soorten activiteiten voor L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa)
Addition kinds of activities for L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa)

379902. Recreatievoertuigen | Recreational vehicles
13219908. Productie van aardgas vloeistoffen | Natural gas liquids production
20320101. Spruitjes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bean sprouts: packaged in cans, jars, etc.
22950105. Pyroxyline beklede stoffen | Pyroxylin coated fabrics
23999905. Luiers, behalve wegwerp: gemaakt van aangekochte materialen | Diapers, except disposable: made from purchased materials
35410203. Krukas regrinding machines | Crankshaft regrinding machines
38290600. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
73749906. Tabulatie service | Tabulating service

Werken bij L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa). Looking for open vacancies in other companies

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

  • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Monteurs beton- en staalbouw (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: VAN DE WALLE I.B.C

    Type: Vaste Job

    * Werken op verplaatsing * Ervaring in de bouwsector en/of renovatie is een pluspunt, maar geen must * Kennis metaal is een pluspunt * Voornamelijk actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) in sociale netwerken
Look for responds of L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa). Laat een reactie achter voor L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa). L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa). Leave a respond for L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa). L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) op de google maps. Adres en contacten L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa)
Location of L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) on the google maps. Address and contacts of L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa)

Andere gerelateerde bedrijven als come L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa): L.P.COOLING SPRL | Laboratoire Intercommunal de Chimie et de Bacteriologie | Agence Mapez SC | De Merkenlijn | BALTA INDUSTRIES N.V.

Other related companies as L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa): L.P.COOLING SPRL | Laboratoire Intercommunal de Chimie et de Bacteriologie | Agence Mapez SC | De Merkenlijn | BALTA INDUSTRIES N.V.

L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Châtelet (Châtelineau), België. De volledige naam van het bedrijf is L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01269439697. Het bedrijf L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) bevindt zich op het adres: Quai de l'Industrie 12,6200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 152,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa), openstaande posities, locatie van L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) is a company, that was registered 2006 in Châtelet (Châtelineau) region, Belgium. Full name of company is L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa), company assigned to the tax number BE01269439697. The company L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) is located at the address: Quai de l'Industrie 12,6200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 152,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) were not found.
The main activity of L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) is not available. You also can look at reviews of L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa), open positions, location of L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa), Châtelet (Châtelineau): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa), Châtelet (Châtelineau): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'ARTISANE (HORECA PARTNER sa), employees, financial statistics.