AUTO SHOP-PRO

Contactgegevens AUTO SHOP-PRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO SHOP-PRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO SHOP-PRO

Regio (region): Herstal, België

Adres (address): Rue Hoyoux 90,4040, België

Telefoon (phone): 04 264 86 76 04 264 86 76

Fax (fax): 04 264 84 46 04 264 84 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO SHOP-PRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO SHOP-PRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO SHOP-PRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO SHOP-PRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO SHOP-PRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO SHOP-PRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO SHOP-PRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO SHOP-PRO
Products information AUTO SHOP-PRO

BTW identificatienummer (tax): BE08713500976
Ondernemingsnummer: 3990203857
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 407,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AUTO SHOP-PRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO SHOP-PRO
(Get full report from official database of BE for AUTO SHOP-PRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO SHOP-PRO
Addition kinds of activities for AUTO SHOP-PRO

20480207. Vleesmaaltijd en tankage, bereid als diervoeder | Meat meal and tankage, prepared as animal feed
22590200. Handdoeken, washandjes en vaatdoeken: breien | Towels, washcloths, and dishcloths: knit
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
34999914. Machine bases, metaal | Machine bases, metal
37320200. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
50529903. Zwavel | Sulfur
67989901. Hypothecaire beleggingsfondsen | Mortgage investment trusts
72199901. Bont kleding reiniging, reparatie en opslag | Fur garment cleaning, repairing, and storage
72510000. Schoenreparatie en shoeshine parlors | Shoe repair and shoeshine parlors

Werken bij AUTO SHOP-PRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO SHOP-PRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO SHOP-PRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO SHOP-PRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker -2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een mechanieker om in te staan voor het mechanisch onderhoud: het smeren, schoonmaken, aandraaien, bijstellen, vervangen van onderdelen. Dit doe je bij de klanten van het bedrijf, zowel preventief als curatief.

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Redders (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

Zoek naar antwoorden van AUTO SHOP-PRO in sociale netwerken
Look for responds of AUTO SHOP-PRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO SHOP-PRO. Laat een reactie achter voor AUTO SHOP-PRO. AUTO SHOP-PRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO SHOP-PRO. Leave a respond for AUTO SHOP-PRO. AUTO SHOP-PRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO SHOP-PRO op de google maps. Adres en contacten AUTO SHOP-PRO
Location of AUTO SHOP-PRO on the google maps. Address and contacts of AUTO SHOP-PRO

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO SHOP-PRO AUTO SHOP-PRO: Fagan BVBA | Kimar | Nerva | DECOMFISC | SI sprl

Other related companies as AUTO SHOP-PRO: Fagan BVBA | Kimar | Nerva | DECOMFISC | SI sprl

AUTO SHOP-PRO is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Herstal, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO SHOP-PRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08713500976. Het bedrijf AUTO SHOP-PRO bevindt zich op het adres: Rue Hoyoux 90,4040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 407,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AUTO SHOP-PRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO SHOP-PRO is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO SHOP-PRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO SHOP-PRO, openstaande posities, locatie van AUTO SHOP-PRO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTO SHOP-PRO is a company, that was registered 2000 in Herstal region, Belgium. Full name of company is AUTO SHOP-PRO, company assigned to the tax number BE08713500976. The company AUTO SHOP-PRO is located at the address: Rue Hoyoux 90,4040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 407,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AUTO SHOP-PRO were not found.
The main activity of AUTO SHOP-PRO is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO SHOP-PRO is not available. You also can look at reviews of AUTO SHOP-PRO, open positions, location of AUTO SHOP-PRO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO SHOP-PRO, Herstal: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO SHOP-PRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO SHOP-PRO, Herstal: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO SHOP-PRO, employees, financial statistics.