AUTO CHARLEROI PIECES

Particuliere bedrijvencommunicatie • AUTO CHARLEROI PIECES
Private companiesCommunications • AUTO CHARLEROI PIECES

Contactgegevens AUTO CHARLEROI PIECES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO CHARLEROI PIECES: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO CHARLEROI PIECES

Regio (region): Charleroi (Lodelinsart), België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 273,6042, België

Telefoon (phone): 071 32 80 04 071 32 80 04

Fax (fax): 071 30 31 71 071 30 31 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO CHARLEROI PIECES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO CHARLEROI PIECES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO CHARLEROI PIECES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO CHARLEROI PIECES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO CHARLEROI PIECES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO CHARLEROI PIECES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO CHARLEROI PIECES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO CHARLEROI PIECES
Products information AUTO CHARLEROI PIECES

BTW identificatienummer (tax): BE03525207519
Ondernemingsnummer: 3238189697
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AUTO CHARLEROI PIECES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO CHARLEROI PIECES
(Get full report from official database of BE for AUTO CHARLEROI PIECES)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO CHARLEROI PIECES
Addition kinds of activities for AUTO CHARLEROI PIECES

349900. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
20829902. Bier (alcoholische drank) | Beer (alcoholic beverage)
23390304. Jogging en warmtassen; | Jogging and warmup suits; women's, misses, and juniors
27419900. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
30691601. Wrijving tape, rubber | Friction tape, rubber
37140121. Propanomzettingsapparatuur, motorvoertuig | Propane conversion equipment, motor vehicle
38290220. Windrichtingaanwijzers | Wind direction indicators

Werken bij AUTO CHARLEROI PIECES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO CHARLEROI PIECES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO CHARLEROI PIECES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO CHARLEROI PIECES. Looking for open vacancies in other companies

  • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • Orderadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker voor de orderadministratie sta je in voor: Analyseren van bestellingen en het opmaken van de gepaste offertes. Telefonisch opvolgen van deze offertes bij de klanten. Afsluiten van orders die telefonisch of per mail worden bevestigd. Contacten met leveranciers. Opstellen van de conceptorder voor behandeling door de logistieke afdeling. Prijsaanpassingen Klassement

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • Elektricien (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: VAN WESEPOEL KENNY

    Type: Vaste Job

    algemenen elektriciteitswerken ventilatie zonnepanelen

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van AUTO CHARLEROI PIECES in sociale netwerken
Look for responds of AUTO CHARLEROI PIECES in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO CHARLEROI PIECES. Laat een reactie achter voor AUTO CHARLEROI PIECES. AUTO CHARLEROI PIECES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO CHARLEROI PIECES. Leave a respond for AUTO CHARLEROI PIECES. AUTO CHARLEROI PIECES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO CHARLEROI PIECES op de google maps. Adres en contacten AUTO CHARLEROI PIECES
Location of AUTO CHARLEROI PIECES on the google maps. Address and contacts of AUTO CHARLEROI PIECES

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO CHARLEROI PIECES AUTO CHARLEROI PIECES: A.R.S. NV | Audag SA | HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV | Plasticom S.P.R.L. | Baudry Philippe,

Other related companies as AUTO CHARLEROI PIECES: A.R.S. NV | Audag SA | HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV | Plasticom S.P.R.L. | Baudry Philippe,

AUTO CHARLEROI PIECES is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Charleroi (Lodelinsart), België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO CHARLEROI PIECES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03525207519. Het bedrijf AUTO CHARLEROI PIECES bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 273,6042. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 229,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AUTO CHARLEROI PIECES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO CHARLEROI PIECES is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO CHARLEROI PIECES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO CHARLEROI PIECES, openstaande posities, locatie van AUTO CHARLEROI PIECES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTO CHARLEROI PIECES is a company, that was registered 2005 in Charleroi (Lodelinsart) region, Belgium. Full name of company is AUTO CHARLEROI PIECES, company assigned to the tax number BE03525207519. The company AUTO CHARLEROI PIECES is located at the address: Chaussée de Bruxelles 273,6042. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 229,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AUTO CHARLEROI PIECES were not found.
The main activity of AUTO CHARLEROI PIECES is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO CHARLEROI PIECES is not available. You also can look at reviews of AUTO CHARLEROI PIECES, open positions, location of AUTO CHARLEROI PIECES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO CHARLEROI PIECES, Charleroi (Lodelinsart): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO CHARLEROI PIECES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO CHARLEROI PIECES, Charleroi (Lodelinsart): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO CHARLEROI PIECES, employees, financial statistics.