BLINDEMAN LUC BVBA

Contactgegevens BLINDEMAN LUC BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLINDEMAN LUC BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLINDEMAN LUC BVBA

Regio (region): Aalst (Baardegem), België

Adres (address): Mechelseweg 21,9310, België

Telefoon (phone): 052 35 72 71; 0475 98 14 20 052 35 72 71; 0475 98 14 20

Fax (fax): 052 35 26 07 052 35 26 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLINDEMAN LUC BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLINDEMAN LUC BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLINDEMAN LUC BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLINDEMAN LUC BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLINDEMAN LUC BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLINDEMAN LUC BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLINDEMAN LUC BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLINDEMAN LUC BVBA
Products information BLINDEMAN LUC BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06075408935
Ondernemingsnummer: 5925720214
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BLINDEMAN LUC BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLINDEMAN LUC BVBA
(Get full report from official database of BE for BLINDEMAN LUC BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLINDEMAN LUC BVBA
Addition kinds of activities for BLINDEMAN LUC BVBA

792206. Kostuum- en landschapsontwerp diensten | Costume and scenery design services
22110410. Velveteens | Velveteens
22210907. Shantungs, synthetische vezel en zijde | Shantungs, manmade fiber and silk
38410416. Zagen, chirurgisch | Saws, surgical
55719907. All-terrain voertuig onderdelen en accessoires | All-terrain vehicle parts and accessories
87310100. Biologisch onderzoek | Biological research

Werken bij BLINDEMAN LUC BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLINDEMAN LUC BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLINDEMAN LUC BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLINDEMAN LUC BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Productiemedewerker (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Lokeren doet het transport van frituurolie, zowel leveren als ophalen. Omdat zij een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Functie als productiemedewerker: - Helpen met laden en lossen van de vrachtwagens - Vaten rollen naar een van de warmte kamers. - Onderhoud van magazijn of warmte kamer - Container legen De uren zullen verlopen in 2 shifts.

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in As - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent zorgmedewerker te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    WZC Lakendal in hartje Aalst, behoort tot de Armonea groep. Je ondersteunt de zorgkundigen tijdens het begeleiden en verzorgen van de bewoners. Je kiest zelf welke dagen je kan komen werken.

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

  • Reclame bedeler in Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van BLINDEMAN LUC BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BLINDEMAN LUC BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLINDEMAN LUC BVBA. Laat een reactie achter voor BLINDEMAN LUC BVBA. BLINDEMAN LUC BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLINDEMAN LUC BVBA. Leave a respond for BLINDEMAN LUC BVBA. BLINDEMAN LUC BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLINDEMAN LUC BVBA op de google maps. Adres en contacten BLINDEMAN LUC BVBA
Location of BLINDEMAN LUC BVBA on the google maps. Address and contacts of BLINDEMAN LUC BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BLINDEMAN LUC BVBA BLINDEMAN LUC BVBA: Janssens Nadine | CARROSS VERHELLE & RUBIAS SPRL | Tripo Glaswerken BVBA | Trapac SA | Europe Net 24 S. A

Other related companies as BLINDEMAN LUC BVBA: Janssens Nadine | CARROSS VERHELLE & RUBIAS SPRL | Tripo Glaswerken BVBA | Trapac SA | Europe Net 24 S. A

BLINDEMAN LUC BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Aalst (Baardegem), België. De volledige naam van het bedrijf is BLINDEMAN LUC BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06075408935. Het bedrijf BLINDEMAN LUC BVBA bevindt zich op het adres: Mechelseweg 21,9310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BLINDEMAN LUC BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLINDEMAN LUC BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLINDEMAN LUC BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLINDEMAN LUC BVBA, openstaande posities, locatie van BLINDEMAN LUC BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BLINDEMAN LUC BVBA is a company, that was registered 2005 in Aalst (Baardegem) region, Belgium. Full name of company is BLINDEMAN LUC BVBA, company assigned to the tax number BE06075408935. The company BLINDEMAN LUC BVBA is located at the address: Mechelseweg 21,9310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 452,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BLINDEMAN LUC BVBA were not found.
The main activity of BLINDEMAN LUC BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BLINDEMAN LUC BVBA is not available. You also can look at reviews of BLINDEMAN LUC BVBA, open positions, location of BLINDEMAN LUC BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLINDEMAN LUC BVBA, Aalst (Baardegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLINDEMAN LUC BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLINDEMAN LUC BVBA, Aalst (Baardegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLINDEMAN LUC BVBA, employees, financial statistics.