Vermeiren Epoxy's

Contactgegevens Vermeiren Epoxy's: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vermeiren Epoxy's: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vermeiren Epoxy's

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Kesselsesteenweg 108A,2500, België

Telefoon (phone): 03 489 20 84; 0475 82 83 78 03 489 20 84; 0475 82 83 78

Fax (fax): 03 489 11 18 03 489 11 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vermeiren Epoxy's: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vermeiren Epoxy's"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vermeiren Epoxy's"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vermeiren Epoxy's, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vermeiren Epoxy's. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vermeiren Epoxy's, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vermeiren Epoxy's. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vermeiren Epoxy's
Products information Vermeiren Epoxy's

BTW identificatienummer (tax): BE09338348388
Ondernemingsnummer: 1920104980
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 733,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vermeiren Epoxy's zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vermeiren Epoxy's
(Get full report from official database of BE for Vermeiren Epoxy's)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vermeiren Epoxy's
Addition kinds of activities for Vermeiren Epoxy's

14119900. Dimensie steen, nec | Dimension stone, nec
28190108. Scandium | Scandium
34330107. Stokers, mechanisch: huishoudelijk of industrieel | Stokers, mechanical: domestic or industrial
36990608. Insectlampen, elektrisch | Insect lamps, electric
44990303. Bootverhuur, commercieel | Boat rental, commercial

Werken bij Vermeiren Epoxy's: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vermeiren Epoxy's: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vermeiren Epoxy's. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vermeiren Epoxy's. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestickeraar (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

  • Orderpicker - vast nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van voicepicking. Je doet dit tijdens de vaste nachtploeg en in een koele omgeving.

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

Zoek naar antwoorden van Vermeiren Epoxy's in sociale netwerken
Look for responds of Vermeiren Epoxy's in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vermeiren Epoxy's. Laat een reactie achter voor Vermeiren Epoxy's. Vermeiren Epoxy's bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vermeiren Epoxy's. Leave a respond for Vermeiren Epoxy's. Vermeiren Epoxy's on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vermeiren Epoxy's op de google maps. Adres en contacten Vermeiren Epoxy's
Location of Vermeiren Epoxy's on the google maps. Address and contacts of Vermeiren Epoxy's

Andere gerelateerde bedrijven als come Vermeiren Epoxy's Vermeiren Epoxy's: Rococo | Robeco Bank Belgium | Kilo's Bambust Textiel BVBA | A.V.D. SPRL | Dirk Moelants

Other related companies as Vermeiren Epoxy's: Rococo | Robeco Bank Belgium | Kilo's Bambust Textiel BVBA | A.V.D. SPRL | Dirk Moelants

Vermeiren Epoxy's is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is Vermeiren Epoxy's, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09338348388. Het bedrijf Vermeiren Epoxy's bevindt zich op het adres: Kesselsesteenweg 108A,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 733,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vermeiren Epoxy's zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vermeiren Epoxy's is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vermeiren Epoxy's is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vermeiren Epoxy's, openstaande posities, locatie van Vermeiren Epoxy's op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vermeiren Epoxy's is a company, that was registered 2012 in Lier region, Belgium. Full name of company is Vermeiren Epoxy's, company assigned to the tax number BE09338348388. The company Vermeiren Epoxy's is located at the address: Kesselsesteenweg 108A,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 733,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vermeiren Epoxy's were not found.
The main activity of Vermeiren Epoxy's is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vermeiren Epoxy's is not available. You also can look at reviews of Vermeiren Epoxy's, open positions, location of Vermeiren Epoxy's on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vermeiren Epoxy's, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vermeiren Epoxy's, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vermeiren Epoxy's, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vermeiren Epoxy's, employees, financial statistics.